Με προσπάθειες του βουλευτή Ιωάννη Παππά η ΥΠΑ αναλαμβάνει την ασφάλεια στο Διεθνές Αεροδρόμιο Καρπάθου

Με προσπάθειες του βουλευτή Ιωάννη Παππά η ΥΠΑ αναλαμβάνει την ασφάλεια στο Διεθνές Αεροδρόμιο Καρπάθου

Με ανάρτηση του ο βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Παππάς,  ενημερώνει για  τρεις τροπολογίες, οι οποίες  λύνουν προβλήματα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

«Είμαστε όμως εδώ για να βρίσκουμε λύσεις σε προβλήματα και να κάνουμε όσο μπορούμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας πιο εύκολη»

Με το σ/ν του Υπ. Μεταφορών και Υποδομών, εισάγονται τροπολογίες, για τις οποίες προσωπικά είχα αγωνιστεί και είχα τονίσει την αναγκαιότητά τους τόσο στον Υπουργό, Kostas Karamanlis, όσο και στον Υφυπουργό, Μιχάλης Παπαδόπουλος, τους οποίους ευχαριστώ θερμά, για την ανταπόκρισή τους.

✅Δυνατότητα κυκλοφορίας οχημάτων δημοσίας χρήσεως μέχρι 9 θέσεων, για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πάγιο αίτημα των επαγγελματιών του κλάδου το οποίο αφουγκραστήκαν οι Υπουργοί.
✅Προσωρινή αδειοδότηση του πρώτου δικτύου υδατοδρομίων, παράλληλα με προσωρινές άδειες λειτουργίας αεροδρομίων σε υδάτινη επιφάνεια.

✅Για το Διεθνές Αεροδρόμιο Καρπάθου, δίνεται η δυνατότητα η ΥΠΑ, να αναλαμβάνει η ίδια την ευθυνη παροχής υπηρεσιών ασφαλείας των αερομεταφορών, όπως ορίζονται στο εθνικό προγραμμα ασφαλείας της πολιτικής αεροπορίας, χωρίς να αποδυναμώνουν το έργο της αστυνομίας στο νησί.