Έπαινος σε φωτογραφία του Σταύρου Βαρώνου από το Διαφάνι!

Έπαινος σε φωτογραφία του Σταύρου Βαρώνου από το Διαφάνι!

Η φωτογραφία «Βουτιά στην Απόλαυση» που έλαβε τιμητικό έπαινο στο 12ο διαγωνισμό φωτογραφίας της Dodekanisos Seaways είναι από το υπέροχο νησί της Καρπάθου το οποίο είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το καλοκαίρι του 2020, μια δύσκολη χρονιά λόγω πανδημίας.

Τα παιδιά που βουτούσαν από την προβλήτα του λιμανιού στο Διαφάνι με ταξίδεψαν σε παλιές εποχές όπου τα παιδικά γέλια και παιχνίδια έδιναν μια ευχάριστη νότα στη ζωή μας. Ένα κλικ και μια φωτογραφία αρκεί για να μας ταξιδέψει και ελπίζω να το κατάφερα!

Για τον Σταύρο Βαρώνο  η φωτογραφία είναι μεγάλο πάθος.

Ως ερασιτέχνης φωτογράφος, αναφέρει στα Καρπαθιακα Νεα, προσπαθώ με κάθε κλικ να αποτυπώσω στιγμές και μικρές ιστορίες. Ασχολούμαι εντατικά με τη φωτογραφία από το 2009 και έχω παρακολουθήσει μαθήματα φωτογραφίας και σεμινάρια εμπλουτίζοντας της γνώσεις μου.

Είμαι ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της λέσχης Ερασιτεχνών Φωτογράφων Ρόδου με πλούσια φωτογραφική δράση και έχω συμμετάσχει σε εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στο νησί της Ρόδου. Από το 2020 προσπαθώ να μεταφέρω την αγάπη μου για τη φωτογραφία μέσα από το κανάλι μου στο YouTube. Θεωρώ ότι η φωτογραφία είναι ένα υπέροχο ταξίδι που δε σταματά να μου αποκαλύπτει νέους προορισμούς. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που μου αρέσει να φωτογραφίζω τα πάντα. Βουτιά στην Απόλαυση