Χρύσα Καραγιάννη: Χαιρετισμός στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τα Ηλιάκεια

Χρύσα Καραγιάννη: Χαιρετισμός στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τα Ηλιάκεια

Αγαπητές/οί 

17 χρόνια έχουν ήδη περάσει από την ημέρα εκείνη της ηρωικής θυσίας του σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη, όταν υπερασπιζόμενος την Πατρίδα και κατά τη διάρκεια αναχαίτισης,  το αεροσκάφος του κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή της Καρπάθου.

Τι ποιο σημαντικό από το μήνυμα της προσφοράς της ζωής του προς την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων.

Είναι το μάθημα που πρέπει όλοι μας να διδαχθούμε. Το όφελος των πολλών που τόσο πολύ το έχουμε ξεχάσει τα τελευταία χρόνια. Η σκέψη μας και το νοιάξιμο για τον διπλανό, με μεγαλοψυχία και αυτοθυσία, αν χρειαστεί.  Αυτά τα ιδανικά πρέπει να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας:   το ιδανικό της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αγάπης στον συνάνθρωπο, σε συνδυασμό με την υπεράσπιση των εθνικών δικαιωμάτων μας. 

Είναι μεγάλη λοιπόν η τιμή για μένα αυτή η πρόσκληση, να παραβρεθώ στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης προς αυτόν τον ΗΡΩΑ  και να εκπροσωπήσω τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σαν Βουλευτής πλέον του νομού Δωδεκανήσου. Δυστυχώς παρά την εκπεφρασμένη βούλησή μου να είμαι σήμερα κοντά σας, η δυσκολία πρόσβασης στο νησί της Καρπάθου, λόγω έλλειψης δρομολογίων στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, δε μου το επέτρεψαν.  

Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση και δεσμεύομαι πολύ σύντομα να είμαι κοντά σας! 

25.5.2023

Καρπαθιακά Νέα