Φάκελος Δημοτικό Γυμναστήριο Καρπάθου. Άγνωστοι οι λόγοι που το κρατούν κλειστό και για τον πρόεδρο της τοπ. Κοινότητας

Φάκελος Δημοτικό Γυμναστήριο Καρπάθου. Άγνωστοι οι λόγοι που το κρατούν κλειστό και για τον πρόεδρο της τοπ. Κοινότητας

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καρπάθου, κ. Γιώργος Χατζηκουτσός, απαντά σε σχετική ερώτηση των Καρπαθιακών Νέων με θέμα τη λειτουργία του δημοτικού γυμναστηρίου:

Εμείς κ. Δημελλά,  ως Κοινότητα , είχαμε προτείνει στην πρώην διοίκηση του ΚΟΠΑΠ, την δημιουργία ιδιόκτητου κτιρίου, λειώμενης κατασκευής, στον χώρο του Δημοτικού Γηπέδου Πηγαδίων και εκεί να στεγαζόταν το Δημοτικό γυμναστήριο.

Με την πρόταση αυτή, θα δημιουργείτο υπεραξία στο υφιστάμενο γήπεδο {οικόπεδο} του Δήμου και ταυτόχρονα θα ήταν δυνατόν η λειτουργία του χώρου αυτού να ανατεθεί στον Α.Σ.Καρπάθου “ο Ποσειδών”, με πολλαπλά οφέλη και για τον οργανισμό αλλά και για τον σύλλογο.
Το δε πλαίσιο λειτουργίας του γυμναστηρίου θα μπορούσε να διαμορφωθεί από τον ΚΟΠΑΠ, όπως το επιθυμούσε.
Η τότε διοίκηση του ΚΟΠΑΠ, έκρινε όπως έκρινε και προχώρησε τις διαδικασίες εξεύρεσης χώρου και ενοικίασης του, για να λειτουργήσει εκεί το Δημοτικό Γυμναστήριο της πόλης των Πηγαδίων.
Πραγματικά δεν γνωρίζω το γιατί ακόμη και σήμερα, δεν έχει γίνει ούτε ένα βήμα, από εκεί που σταμάτησε η προηγούμενη διοίκηση . Το γιατί θα πρέπει να αναζητηθεί στους διοικούντες του σήμερα.
Πραγματικά, έχουμε καθυστερήσει στο να δώσουμε λύση και διέξοδο, σε αυτό που λέμε Δημοτικό Γυμναστήριο.
Με την ευκαιρία αυτή να  ενημερώσω ότι ενεκρίθη από την Οικονομική επιτροπή και αναμένεται να εγκριθεί και από το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, η προμήθεια εξοπλισμού οργάνων υπαίθριας άθλησης και η τοποθέτηση τους σε 3 διαφορετικά σημεία της πόλης των Πηγαδίων. Αποτελεί αυτό  ικανοποίηση απόφασης της Κοινότητας μας.
30.8.2022
Καρπαθιακά Νέα