Γιώργος Χατζημάρκος: 5 εκατομμύρια διεθνείς αεροπορικές αφίξεις - Στο 17% η αύξηση από το 2019 στο Ν. Αιγαίο

Γιώργος Χατζημάρκος:  5 εκατομμύρια διεθνείς αεροπορικές αφίξεις - Στο 17% η αύξηση από το 2019 στο Ν. Αιγαίο

Με σημερινή δήλωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκος,  αναφέρεται το σύνολο των νησιών του Ν. Αιγαίου, συνολικά μετράμε για 5 εκατομμύρια αφίξεις ταξιδιωτών από το εξωτερικό στα αεροδρόμια, με 29.000 διεθνείς πτήσεις τσάρτερ, ξεπέρασε το Νότιο Αιγαίο.  Περιμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε τις αυξήσεις-μειώσεις (όχι από το κλαμπ των “μικρών ερευνητών”) τα επίσημα στοιχεία ανά νησί της Δωδεκανήσου και τότε να μετρήσουμε τους χαμένους και τους κερδισμένους της φετινής χρονιάς. Και βέβαια να μετρήσουμε το όφελος του συνόλου των εργαζόμενων στους κλάδους του τουρισμού για αυτή τη σπουδαία χρονιά.

Ο κ. Χατζημάρκος αναφέρει στην ανάρτηση του:

Oι νησάρες μας ξεπέρασαν τα 5 εκατομμύρια διεθνείς αεροπορικές αφίξεις και τις 29 χιλιάδες διεθνείς απευθείας πτήσεις.
Εν τω μεταξύ, το κλαμπ των μικρών ερευνητών βρήκε νέο αφήγημα μιζέριας: “Ήταν κλεισμένος ο κόσμος δύο χρόνια και βγήκε να ξεσκάσει”. Βέβαια, στο γιατί οι δικοί μας προορισμοί έχουν το υψηλότερο ποσοστό ανάκαμψης στην Ευρώπη, το γνωστό κλαμπ δεν έχει απάντηση.

Βλέπετε, ο χειρότερος από τους πολλούς πολέμους της περιόδου είναι αυτός με την εσωτερική κακομοιριά, που θέλει τη χώρα και το λαό τόσο κοντό που να τον φθάνουν οι ίδιοι που στερούνται ανάστημα.
Η κοινωνία όμως, ευτυχώς για όλους, κινείται πλέον στο ρυθμό της παραγωγής αποτελεσμάτων ανάτασης.
Κινείται δημιουργικά και αισιόδοξα, στη βάση ενός συνεκτικού σχεδίου που δεν ανέχεται άλλο την πολιτική της κλάψας και αγκαλιάζει και στηρίζει την δουλειά με σοβαρότητα, επαγγελματισμό, αφοσίωση και πίστη στη δύναμη της συνεργασίας.

Με πίστη στις δυνάμεις του πιο δημιουργικού κομματιού ενός λαού που δεν φοβήθηκε καμία δυσκολία και βγήκε μπροστά με ανάστημα.
Δεν αλλάζουμε πορεία, δεν γυρνάμε πίσω”, σημειώνει καταλήγοντας.

25.9.2ο22

Καρπαθιακά Νέα