Ξεπέρασε κάθε ρεκόρ η συναυλία του ΠΡΩΤΕΑ με τον Στέλιο Διονυσίου. Μελανό σημείο η καταγγελία στην Αστυνομία

Ξεπέρασε κάθε ρεκόρ η συναυλία του ΠΡΩΤΕΑ με τον Στέλιο Διονυσίου. Μελανό σημείο η καταγγελία στην Αστυνομία

Τη Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022, η Κάρπαθος είχε την τύχη να απολαύσει τη μεγάλη συναυλία του Στέλιου Διονυσίου, σε άρτια οργάνωση από τον Αθλητικό Σύλλογο ΠΡΩΤΕΑΣ. Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Αλεξιάδης, φημίζεται για την ακούραστη, πρωτοπόρα, κι ακόμη σημαντικότερο, σταθερή 18χρονη παρουσία του στα αθλητικά δρώμενα της Καρπάθου.

Για τον ΠΡΩΤΕΑ  η μεγάλη συναυλία του Στέλιου Διονυσίου ήταν ένα στοίχημα, ήθελε να ξεπεράσει σε παρουσίες προηγούμενες πολιτιστικές διοργανώσεις. Και το κατάφερε! Περισσότεροι από 600 θεατές βρέθηκαν και στην αυλή της εκκλησίας, χόρεψαν και σιγοτραγούδησαν τις μεγάλες επιτυχίες του Στέλιου Διονυσίου!

Ωστόσο δε μπορούμε να μην αναφέρουμε την καταγγελία, που έγινε από αγνώστους στο Αστυνομικό Τμήμα και είχε να κάνει με τον αν έχει άδεια ο ΠΡΩΤΕΑΣ να πραγματοποιήσει την συναυλία!

Πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Καρπάθου κι όμως αληθινό και θλιβερό. Βρέθηκαν κάποιοι, που δεν τους άρεσε η τεράστια επιτυχία του ΠΡΩΤΕΑ και προσπάθησαν στις 23.30 κι ενώ είχε ξεκινήσει το πρόγραμμα να το διακόψουν.

Όμως ο κ. Αλεξιάδης, είχε προβλέψει κι αυτό το ενδεχόμενο. Κρατούσε στα χέρια του όχι μια αλλα τρεις άδειες! Από τον Δήμο Καρπάθου, από τον ΣΔΟΕ στη Ρόδο, για απαλλαγή του ΦΠΑ και από τον Μητροπολίτη Καρπάθου κ. Αμβρόσιο, ο οποίος προσέφερε τον χώρο, για να γίνει η εκδήλωση, έξω από την  Μητρόπολη δωρεάν.

Η καταγγελία και η προσπάθεια να σταματήσει το τραγούδι ο Στέλιος Διονυσίου έπεσαν στο κενό, επιβεβαίωσαν όμως τον Πρόεδρο του ΠΡΩΤΕΑ, ότι υπάρχουν οι κακοπροαίρετοι, εκείνοι που δεν επιθυμούν να γίνονται δράσεις στην Κάρπαθο.

Τα έσοδα από τη συναυλία θα μοιραστούν στο γήπεδο τένις που ετοιμάζει ο ΠΡΩΤΕΑΣ και στην ομάδα μπάσκετ ΚΑΡΠΑΘΟΣ, που και φέτος το χειμώνα θα αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου.

Τέλος πρέπει να ανφέρουμε ότι ο σπουδαίος λαικός τραγουδιστής δεν είχε οικονομική απολαβή από το αθλητικό σωματείο ΠΡΩΤΕΑΣ, που οργάνωσε και την χοροεσπερίδα.

φωτογραφίες Facebook Σοφία Λογοθέτη

9.8.2022

Πηγή Καρπαθιακά Νέα