Τρία βραβεία στην Κάρπαθο από το xxsports! Στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, στον Γιώργος Χατζηγεωργίου και τον Τισιάν Κοκούνια!

Τρία βραβεία στην Κάρπαθο από το xxsports! Στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, στον Γιώργος Χατζηγεωργίου και τον Τισιάν Κοκούνια!
Την Κυριακή, 14 Μαϊου 2023, θα γίνουν οι βραβεύσεις από το xxsport.gr υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ). Οι βραβεύσεις αφορούν όλα τα Δωδεκάνησα ωστόσο από την Κάρπαθο μετράμε τρεις σημαντικές στιγμές (όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο Πρόεδρος του Ποσειδώνα Καρπάθου Κοσμάς Γιαλλουράκης):
ΒΡΑΒΕΙΟ FAIR PLAY 2022/23 – Α.Σ. Καρπάθου «Ποσειδών»
Την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 η ομάδα μας θα βραβευτεί στα «Αθλητικά Ποδοσφαιρικά Βραβεία 2022 – 2023» με το βραβείο Fair Play!
Το ευ αγωνίζεσθαι, ο σεβασμός των αντιπάλων και της φιλοξενίας στο όμορφο νησί μας, είναι για εμάς στον Ποσειδώνα αξίες αδιαπραγμάτευτες και θα συνεχίσουμε να τις πρεσβεύουμε εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων!
Παράλληλα θα βραβευτεί ο George Hatzigeorgiou για την προσφορά του στην ανάπτυξη της τεχνολογίας στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο. Όντας πρωτοπόρος στο κομμάτι του live streaming και του branding στο Δωδεκανησιακό, και όχι μόνο ποδόσφαιρο!
Επίσης, θα βραβευτεί και ως μέλος της κορυφαίας αναπληρωματικής ενδεκάδας της Α κατηγορίας ο Tisian Kokunia! Συγχαρητήρια στον Τίσι, του ευχόμαστε τα καλύτερα και την νέα σεζόν!
11.5.2023
Καρπαθιακά Νέα