Τα Δωδεκάνησα στην Εθνεγερσία 1η μέρα: Η πορεία προς την Εθνεγερσία

Τα Δωδεκάνησα στην Εθνεγερσία 1η μέρα: Η πορεία προς την Εθνεγερσία
Αγαπητοί μας συμπατριώτες και φίλοι του Σ.Α.Δ.Ν.
Η 1η μέρα της σειράς διαδικτυακών εκδηλώσεων με γενικό τίτλο “Τα Δωδεκάνησα στην Εθνεγερσία” που διοργανώνει ο Σύλλογος μας είναι την ερχόμενη Κυριακή 4 Απριλίου 2021.
Στις 17:00 μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω της πλατφόρμας ZOOM (https://us02web.zoom.us/j/78027881153, Generated ID 780 2788 1153,Passcode 814914) και εναλλακτικά σε live streaming μέσω Facebook (Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων) και YouTube (https://youtu.be/UyBIpBzVI6A) την ημερίδα με τίτλο: Η πορεία προς την Εθνεγερσία .
Σε αυτή την πρώτη μέρα έχουμε τη χαρά και την τιμή να έχουμε κοντά μας δύο εξαίρετους ομιλητές.
Η κυρία Μαρία Ευθυμίου, Ιστορικός – Καθηγήτρια Ιστορίας Νεότερου
Ελληνισμού στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής
Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών θα είναι η πρώτη μας ομιλήτρια με θέμα: “Ο Ελληνισμός κατά την προεπαναστατική περίοδο”.
Στη συνέχεια ο κύριος Μανώλης Μακρής, Νομικός – Συγγραφέας – Πρόεδρος της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου θα πάρει τη σκυτάλη για να εμβαθύνει στην περίοδο αυτή για την ιδιαίτερη πατρίδα μας στο λόγο του με θέμα: ” Τα Δωδεκάνησα κατά την προεπαναστατική περίοδο”.
Με το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από το κοινό είτε σε ζωντανή ροή για αυτούς που παρακολουθούν μέσω της πλατφόρμας ZOOM, είτε μηνυμάτων που θα σταλούν από όσους παρακολουθήσετε την εκδήλωση από YouTube και Facebook.
Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας την πρώτη μέρα των διαδικτυακών μας εκδηλώσεων ώστε όλοι μαζί να εντρυφήσουμε στην αξία και τη συμβολή της Δωδεκανήσου στην Επανάσταση αλλά και εν γένει στη σημασία της ιδιαίτερης πατρίδας ως κομμάτι του Ελληνισμού.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων