Όχι ένα, ούτε δυο! 27 σκυλιά φιλοξενούν μέσα στα Χριστούγεννα οι Φίλοι Ζώων ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Όχι ένα, ούτε δυο! 27 σκυλιά φιλοξενούν μέσα στα Χριστούγεννα οι Φίλοι Ζώων ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Οι Φίλοι Ζώων Καρπάθου καθημερινά αποδεικνύουν τη σπουδαία δράση τους!

Εξαιρετικά δύσκολος ο φετινός χειμώνας αφού αυτή την ώρα μετράμε 27 φιλοξενίες! 27 σκυλιά, με τα 17 από αυτά κουτάβια που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, μαζεύτηκαν από τους δρόμους της Καρπάθου και εθελοντές από τους Φίλους Ζώων Καρπάθου τα έχουν σπίτια τους και τα φροντίζουν.

Κι επειδή υπάρχει ένας κόσμος που δε γνωρίζει κι ίσως αμφιβάλλει (εννοώ τους καλοπροαίρετους) να τονίζω ότι η όλη προσπάθεια είναι δύσκολη και μονάχα εκείνοι που έχουν εμπειρία μπορούν να κατανοήσουν την καθημερινή προσπάθεια. Ευτυχώς ο Δήμος Καρπάθου προμηθεύτηκε  έγκαιρα τροφές και αυτό το πρόβλημα ξεπεράστηκε. Κι αμέτρητες γάτες, να το γράψουμε κι αυτό για να μην το ξεχνάμε.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Στην ανάρτηση τους οι Φίλοι Ζώων Καρπάθου αναφέρουν τρια νέα κουτάβια που μαζεύτηκαν από τους δρόμους του νησιού και σώθηκαν!

“Το θαύμα της ζωή είναι το πολυτιμότερο δώρο αλλά κάποιοι την πετάνε στα σκουπίδια ακόμα και αυτές τίς άγιες μέρες πού περιμένουμε 00 να γιορτάσουμε την γέννηση του Χριστού και η αγάπη θα έπρεπε να ξεχειλίζει από τις καρδιές μας!!!!

Τρία μωρά κουτάβια ούτε ενός μηνός καλά καλά ένιωσαν την βίαιη αποχώρηση από την μαμά τούς την εγκατάλειψη, την απόρριψη από δήθεν φιλόζωους και από μια “σπουδαία” φιλοζωική, την πείνα, το κρύο και τον φόβο!!!!

Παρόλο που οι Φίλοι Ζώων Καρπάθου φιλοξενούμε, περιθάλπουμε και ταίζουμε 24 σκυλάκια από τα οποία τα 14 είναι κουτάβια , αναλάβαμε και τα τρία αυτά μωρά χωρίς να ψάχνουμε δικαιολογίες και με όλες τις δυσκολίες πού υπάρχουν στο να φροντίσεις τρία τόσο μικρά μωρά και μάλιστα με διάρροια γιατί πολύ απλά εμείς δεν μπορούμε να τα αφήσουμε να πεθάνουν!

Ανά 3 ώρες τα ταίζουμε ειδική τροφή για κουτάβια , ένα μεγάλο ζεστό κρεβάτι με κουβέρτες και θερμοφόρες για να μην παγώσουν και πολλές αγκαλιές γεμάτες αγάπη για να νιώθουν ότι κάποιοι επιτέλους τα αγαπάνε ,τα νοιάζονται και θα ψάξουν να τούς βρούν οικογένειες πού θα τούς χαρίσουν μια ευτυχισμένη ζωη!!

Η κάθε βοήθεια σας, φιλοξενίες, υιοθεσίες, δωρεές κάθε είδους μας είναι άκρως απαραίτητη!!!”

23.12.2022

Καρπαθιακά Νέα