Αλέξανδρος Μυλωνάς: Στην Κάρπαθο ο Βρεττός από τη δημοφιλή σειρά Ηλέκτρα!

Αλέξανδρος Μυλωνάς: Στην Κάρπαθο ο Βρεττός από τη δημοφιλή σειρά Ηλέκτρα!

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Αλέξανδρος Μυλωνάς αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και μετά από παρότρυνση του αγαπημένου συμπατριώτη μας Μανώλη Γεραπετρίτη επισκέφθηκε την Κάρπαθο για 8 ημέρες.

Ο κ. Γεραπετρίτης φρόντισε να δώσει πολλές πληροφορίες στον φίλο και συμπρωταγωνιστή του στην δημοφιλή σειρά “Ηλέκτρα” της ΕΡΤ, για την Κάρπαθο! Έτσι ο κ. Μυλωνάς επισκέφθηκε τις Μενετές , την Όλυμπο, τα Σποα αλλά και τον γραφικό Άγιο Νικόλαο όπως επίσης το Τριστομο και την Κάσο! Δοκίμασε μακαρούνες στο παραδοσιακό καφενείο στο Απέρι και επισκέφτηκε όλα χωριά της Καρπάθου.

Και όπως μαθαίνουμε πέρασε θαυμάσια και ενθουσιάστηκε με το νησί!

Ο Αλέξανδρος Μυλωνάς αποφοίτησε από την Κεντρική Σχολή Λόγου και Δράματος στο Λονδίνο το 1974. Έπαιξε σε θέατρα της Βρετανικής επαρχίας. Την δεκαετία του 1980 έζησε στη Νέα Υόρκη και εμφανίστηκε σε πολλές παραστάσεις του οff broadway. Συνεργάστηκε επανειλημμένως με το θέατρο La Mama και με το Ελληνικό Θέατρο της Νέας Υόρκης. Από το 1988 παίζει ανελλιπώς σε θέατρα της Αθήνας και σε περιφερειακά θέατρα. Έχει εμφανιστεί συχνά με το Εθνικό Θέατρο, το Θέατρο Τέχνης, το Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας, το Θέατρο Πορεία, το Θέατρο Αμόρε και άλλους Αθηναϊκούς θιάσους. Έχει παίξει με τα θέατρα Πάτρας, Βόλου, Λάρισας, Βέροιας, Κρήτης και με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Έχει σκηνοθετήσει πολλές παραστάσεις, έχει βραβευθεί ως πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης, όπως και για την συνολική του προσφορά στο θέατρο

12.6.2024

Καρπαθιακα Νέα