Μία ακόμη αναγνώριση για τα Καρπαθιακά Νέα. Επίσημο μέλος του Μητρώου OnLine Media της Γ. Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Μία ακόμη αναγνώριση για τα Καρπαθιακά Νέα. Επίσημο μέλος του Μητρώου OnLine Media της Γ. Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Τα Καρπαθιακά Νέα από την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 είναι το πρώτο-τοπικό  ενημερωτικό Μέσο στην Κάρπαθο και την Κάσο που αναγνωρίζεται ως πιστοποιημένο μέλος του Μητρώου OnLine Media της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Με αριθμό μητρώου 14554, τα Καρπαθιακά Νέα στο πλαίσιο της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης, της ποιότητας αλλά και της αναβάθμισης των υπηρεσιών, πιστοποιήθηκαν και αποτελούν επίσημα μέλος του Μητρώου των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης (Μητρώο Online Media), όπου εντάσσονται οι πιστοποιημένες-ταυτοποιημένες ενημερωτικές ιστοσελίδες όλης της χώρας.

Η πιστοποίηση των Καρπαθιακών Νέων από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και η αδειοδότηση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας αποτελεί και την ύψιστη επαγγελματική αναγνώριση για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν τα Καρπαθιακά Νέα στους αναγνώστες και τους διαφημιζόμενούς τους.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση, όπου βρίσκεται αναρτημένη η λίστα των πιστοποιημένων μελών του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης, είναι η ακόλουθη: emedia.media.gov.gr.