Νέα επιστολή της Δημοτικής Αρχής Καρπάθου προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Νέα επιστολή της Δημοτικής Αρχής Καρπάθου προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του ΔΣ, παρόλο που σας ζητήθηκε από τον Δήμαρχο, με τη σύμφωνη γνώμη των Αντιδημάρχων αλλά και των δύο επικεφαλής των παρατάξεων, για τρίτη φορά, να μεταφέρετε την ημερομηνία συνεδρίασης δεν το πράξατε.

Κατόπιν αυτού θεωρούμε ότι ο ορισμός ημερομηνίας και ώρας των συνεδριάσεων από την πλευρά σας, γίνεται με μοναδικό κριτήριο να φέρουν σε δύσκολη θέση και την Δημοτική Αρχή και τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους υπηρεσιακούς παράγοντες ως προς τη δυνατότητα παρουσίας τους.

Πώς αλλιώς να εκλάβουμε τον ορισμό συνεδρίασης Κυριακή απόγευμα αυτή την επιβαρυμένη περίοδο με προγραμματισμένες κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις;

Ο προηγούμενος Πρόεδρος ΔΣ που ιστορικά είχε ορίσει τακτική συνεδρίαση Κυριακή , ίσως και πανελλαδικά , ήσασταν εσείς την Κυριακή των Βαϊων του 2022 … την ώρα της θείας Λειτουργίας.

Σας κάλεσε ο Δήμαρχος σε συνάντηση με την Δημοτική Αρχή και τους Επικεφαλής των παρατάξεων με σκοπό να βρεθεί ένας κοινός τόπος , μια ελάχιστη συνεννόηση για την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου ως οφείλουμε για τον τόπο μας .

Δυστυχώς με μια απάντηση η οποία μας λυπεί, δείξατε ότι δεν θέλετε ούτε να συνυπάρξετε μαζί μας στον ίδιο χώρο .
Σας καλούμε να το ξανασκεφτείτε αφού είναι αδήριτη υποχρέωση όλων μας να συνεργαστούμε για την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου .

Ας αφήσουμε στην άκρη τις όποιες αντιπαλότητες για το συμφέρον του τόπου !
Εάν επιμένετε ότι δεν επιθυμείτε την ελάχιστη συνεργασία για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου ούτε και να βρεθείτε στον ίδιο χώρο με την Δημοτική Αρχή παραιτηθείτε του αξιώματος σας ώστε να αναλάβει κάποιος άλλος ο οποίος έχει την πρόθεση συνεργασίας.

Για τους λόγους που σας ανέφερε ο Δήμαρχος στην επιστολή του , σας ενημερώνουμε ότι σήμερα δεν θα μπορέσουμε να παραστούμε στην Συνεδρίαση .

Κάρπαθος 31/07/2022
Το σύνολο της Δημοτικής Αρχής