Η απάντηση του Μιχάλη Μανωλάκη στην Δημοτική Αρχή Καρπάθου. "Έπρεπε να γίνει μια συνεδρίαση τον Ιούλιο/2022 όπως όλοι γνωρίζουν και τωρα σφυρίζουν αδιάφορα"

Η απάντηση του Μιχάλη Μανωλάκη στην Δημοτική Αρχή Καρπάθου. "Έπρεπε να γίνει μια συνεδρίαση τον Ιούλιο/2022 όπως όλοι γνωρίζουν και τωρα σφυρίζουν αδιάφορα"

Άλλη μια αντίδραση  της δημοτικής αρχής στο παρά πέντε  μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.Και όλα αυτά γιατί είναι πολιτικά ανίκανοι να ορίσουν πρακτικογραφο ΔΣ.

Η σημερινή συνεδρίαση ορίσθηκε 31/7/2022 γιατί η προσκληση ήταν 27/7/2022 και έπρεπε να μεσολαβεί τριήμερο. Έπρεπε να γίνει μια συνεδρίαση τον Ιούλιο/2022 όπως όλοι γνωρίζουν και τωρα σφυρίζουν αδιάφορα.

Η διοίκηση του δήμου θα ήταν οι πρώτοι που θα με κατάγγειλαν στην αποκεντρωμενη για ότι δεν εκανα συνεδρίαση τακτική το 7/2022.Ας αφήσουν λοιπόν τις πολιτικεσ εξυπνάδες!!Δεν μπορούν οι συνεδριασεις του ΔΣ να παρακολουθούν το προγραμμα το κοινωνικό της δημοτικής αρχής.Στις υποχρεώσεις μας απέναντι στον δήμο δεν υπάρχουν αργίες.

Οσον αφορά την συνάντηση μου με τον δήμαρχο δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν τον αφήνετε να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του ΔΣ!!!Ούτως η άλλως θα είναι παρών και ο νομικός συμβουλος του δήμου οκΧριστοδουλακης.Κύριε Δήμαρχε εαν  δεν δεχτείτε την συνάντηση αυτη θα δείξετε αλλη μια φορά πόσο πολύ ειστε σε  επιτήρηση και κηδεμονία από μια μικρή ομάδα ΔΣ!!

Οσον αφορά το αν θα παραστείτε στην σημερινή συνεδρίαση αυτό είναι δίκη σας απόφαση. Εγώ ως όφειλα σας έστειλα τις προσκλησεις για το ΔΣ.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος  των λόγων του και των πράξεων του.

Η κοινωνία μας βλέπει και μας κρίνει όλους.Οσον αφορά εσας κ. Παραγιε, δεν σας όρισε ο Δημαρχος ανταυτου για να το «παίξετε Δημαρχος», αλλά για να παρευρεθείτε ανταυτου στο ΔΣ. Αντε άλλη μια μέρα Δημαρχος στο βιογραφικό σας.Μιχαλης Μανωλάκης Πρόεδρος ΔΣ