Ο καθηγητής Απόστολος Β. Νικολαΐδης, παρουσιάζει το θέμα "Έρωτας και Αγάπη", στην Σχολή Γονέων Ι. Μητροπόλεως Καρπάθου Κάσου

Ο καθηγητής Απόστολος Β. Νικολαΐδης, παρουσιάζει το θέμα "Έρωτας και Αγάπη", στην Σχολή Γονέων Ι. Μητροπόλεως Καρπάθου Κάσου

Ο Απόστολος Νικολαΐδης, Ομ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και προκοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, Πρόεδρος Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», προσκεκλημένος από την Ιερά Μητρόπολη Καρπάθου και Κάσου θα μιλήσει στην 8η συνάντηση Σχολής Γονέων, την Κυριακή 7 Μαϊου 2023, στις 18.30, στην πνευματική εστία της Ευαγγελίστριας πόλεως Καρπάθου, με θέμα “Έρωτας και Αγάπη”.

Ο Απόστολος Β. Νικολαΐδης γεννήθηκε στο Βασιλικό Ιωαννίνων. Σπούδασε θεολογία στα πανεπιστήμια Αθηνών και Βόννης. Μεταπτυχιακές σπουδές στην πολιτική θεολογία, πολιτική ηθική, φιλοσοφία, ψυχολογία και κοινωνιολογία της θρησκείας έκανε στα πανεπιστήμια Βόννης και Μπόχουμ της Γερμανίας.

Είναι παντρεμένος με την Δέσποινα Σπανού και έχουν εννέα παιδιά.

Ο Απόστολος Νικολαϊδης με τη σύζυγο του Δέσποινα, τον Απρίλιο του 2017 είχαν επισκεφθεί την Κάρπαθο και τότε ο καθηγητής είχε μιλήσει για πρώτη φορά στην Σχολή Γονέων Ιεράς Μητροπόλεως Καρπάθου και Κάσου, με θέμα το «αληθινό νόημα της συζυγίας».

φωτογραφία: Απόστολος Νικολαϊδης, Σχολή Γονέων Μητροπόλεως Καρπάθου facebook

 

26.4.2023

Καρπαθιακά Νέα