Αρραβωνιάστηκαν κάτω από τον πύργο του Άιφελ και θα παντρευτούν στην Αρκάσα της Καρπάθου!

Αρραβωνιάστηκαν κάτω από τον πύργο του Άιφελ και θα παντρευτούν στην Αρκάσα της Καρπάθου!

Ο Μιχάλης και η Αλεξάνδρα μπορεί να να αρραβωνιάστηκαν στο Παρίσι, σε μια γέφυρα με θέα στον Πύργο του Άιφελ, όμως σε λίγες ημέρες θα παντρευτούν στην Αρκάσα της Καρπάθου!

Μεγάλωσαν στην ίδια κοινότητα ωστόσο για πρώτη  φορά συναντήθηκαν μόλις το 2009! Γνωρίστηκαν στο Φεστιβάλ Ελληνικού Χορού, το HDF όπως είναι γνωστό, όμως χρειάστηκαν ακόμη δυο χρόνια, το 2011,  για να χορέψουν μαζί το “Danza Kuduro” ενώ το 2017 πέρασαν μαζί της διακοπές των Χριστουγέννων!

Όλα αυτά και άλλα τόσο έχουν γράψει στη σελίδα του γάμου τους!

Ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης είναι γιατρός και εργάζεται στην Β. Καρολίνα, στο ECU Health Medical Center όμως το σημαντικό είναι ότι κατάγεται από την Αρκάσα της Καρπάθου και την λατρεύει!

Το ζευγάρι έχει μια θαυμάσια σελίδα στο δίκτυο, https://www.theknot.com/ και μέσα από αυτή ενημερώνει τους συγγενείς και τους φίλους που θα ταξιδέψουν για βρεθούν στη χαρά τους!

 

 

Μετρούν λοιπόν 2 βδομάδες, για την ακρίβεια 16 ημέρες, αφού ο γάμος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 και όλα κινούνται σε εξαιρετικά γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς.

Ραντεβού λοιπόν στην Κάρπαθο, στην πιο δυνατή στιγμή που θα ενώσει τον Μιχάλη Κωνσταντινίδη και την Αλεξάνδρα Γεωργιάδη!  Με τις πιο γλυκές ευχές μας!

7.7.2023

Καρπαθιακά Νέα