Καρπάθιος τερματοφύλακας θα παίζει στα σαλόνια της Α΄Εθνικής! Η Athens Kallithea FC στη Super League!

Καρπάθιος τερματοφύλακας θα παίζει στα σαλόνια της Α΄Εθνικής! Η Athens Kallithea FC στη Super League!

Από σήμερα παίχτης της Α” Εθνικής ο Αντρέας Παγκράτιος Σακελλιάδης αφού η Athens Kallithea  τα κατάφερε.

Ύστερα από 18 χρόνια απουσίας, η Καλλιθέα, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 υποδεχόμενη τα Χανιά έτσι πήρε τον βαθμό που χρειαζόταν ώστε να τερματίσει και μαθηματικά στην πρώτη θέση πράγμα που την χρήζει και πρωταθλήτρια της super League 2!

Η σκληρή δουλειά, η υπομονή και η επιμονή ανταμείφθηκαν!  Ο 16 χρόνος  ποδοσφαιριστής από το νησί της Καρπάθου την επόμενη σεζόν θα παίζει στα μεγάλα σαλόνια της Α’ Εθνικής.

Για την ιστορία να υπενθυμίσουμε το δελτίο τύπου της Athens Kallithea FC καθώς ανακοίνωνε την απόκτηση του διεθνούς με την Εθνική Προπαίδων τερματοφύλακα Ανδρέα Σακελλιάδη με ελεύθερη μεταγραφή. “Ο ταλαντούχος νεαρός τερματοφύλακας, ύψους 1.90 μ., έρχεται από την Κάρπαθο, όπου ξεχώρισε στην ακαδημία της τοπικής ομάδας Ιαπετός Καρπάθου. Ο Σακελλιάδης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο έως τη σεζόν 2024/25”.

Συγχαρητήρια και εμάς Ανδρέα! Σε εσένα και στην οικογένεια σου που στηρίζει την προσπάθεια από την πρώτη στιγμή.

Σε ανάρτηση του ο πατέρας του Ανδρέα, Γιάννης Φωκάς Σακελλιάδης αναφέρει συγκινημένος:

“Ένα μεγάλο μπράβο στον γιό μας Αντρέα αλλά και σε όλο τον οργανισμό της Athens Kallithea για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας να κατακτήσει το πρωτάθλημα της super League 2 και να επιστρέφει πανηγυρικά στα μεγάλα σαλόνια της Α’ Εθνικής!!!
Το όνειρο συνεχίζεται……….”

9.5.2024

Καρπαθιακά Νέα