Γιάννης Μπέρτος: Βραβείο από την Allianz που το αφιερώνει στον Μιχάλη Γκατούλη

Γιάννης Μπέρτος: Βραβείο από την Allianz που το αφιερώνει στον Μιχάλη Γκατούλη

Μια ξεχωριστή πρωτιά στον συμπατριώτη μας Γιάννη Μπέρτο, στον κλάδο ζωής και υγείας, από την μεγαλύτερη εταιρεία του κόσμου, την allianz, γίνεται η αφορμή για να τιμηθεί ο Καρπάθιος που έφυγε πρόσφατα από την ζωή Μιχάλης Γκατούλης.

 Για τον Γιάννη Μπέρτο ο Μιχάλης δεν ήταν μόνο ο καλύτερος φίλος αλλά και ο δάσκαλος του!

Ο Μιχάλης Γκατούλης

Πρόκειται για ένα βραβείο που αφορά το ύψος της διατήρησης χαρτοφυλακίου Ζωής και Υγείας με τον Γιάννη Μπέρτο να κατακτά την πρώτη θέση στην νεα παραγωγη υγείας για το 2023, της ενοποιημένης εταιρίας Ευρωπαική Πίστη allianz.

Η εκδήλωση έγινε στο κεντρο zaatar και παραβρέθησαν ανώτατα στελέχη της ασφαλιστικής εταιρίας, με κύριαρχο , τον Νίκο Χαλκιόπουλο , γενικο διευθυντή και την Ευγενία Μαχειμάρη , διευθύντρια πωλήσεω.

Ο Γιάννης Μπέρτος εκτός την αγάπη του για το λειτούργημα του ασφαλιστή στον κλαδο υγείας-νοσοκομειακής περίθαλψης, που αρκετά χρόνια διαπρέπει , εχει master στην θεολογια απο το Δ.Π.Σ.Μ. του Α.Π.Θ. και του Ε.Κ.Π.Α. τελειώνει σύντομα το διδακτορικό του, στο Α.Π.Θ. με γνωστικό αντικείμενο : περι ψυχής και θανάτου , η μεταθάνατον ζωή, με καθηγητές τον Χρήστο Αραμπατζή και  Φώτιο Ιωαννίδη.

1.3.2024
Καρπαθιακά Νέα