Δήμαρχος Καρπάθου: Μέχρι το τέλος της θητείας μου η ΑΡΚΑΣΑ θα έχει ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Δήμαρχος Καρπάθου: Μέχρι το τέλος της θητείας μου η ΑΡΚΑΣΑ θα έχει ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Την Τρίτη 21 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των κατοίκων του χωριού Αρκάσας με τον Δήμαρχο Καρπάθου κ. Ιωάννη Νισύριο . Στην συνάντηση συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Καρπάθου κ. Παραγυιός Εμμανουήλ και ο Γενικός Γραμματέας Μιχαήλ Γερακιανάκης .

Οι κάτοικοι του χωριού παρέδωσαν στον Δήμαρχο επιστολή με την οποία ζητάνε την επίσπευση των διαδικασιών για την έναρξη κατασκευής παιδικής χαράς στο χωριό τους και εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την μη ύπαρξη ενός κατάλληλου χώρου αναψυχής των παιδιών τους . Την επιστολή υπέγραψαν χειρόγραφα 132 μόνιμοι κάτοικοι του χωριού και ηλεκτρονικά άλλα 280 άτομα, μεταξύ εκ των οποίων η ηθοποιός Ζέττα Δούκα , ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης, η τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή, και η επιχειρηματίας Ερριέτα Κούρκουλου -Λάτση , οι οποίοι επίσης την κοινοποίησαν στις προσωπικές τους ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης .

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του , τους διαβεβαίωσε ότι έως το τέλος του μήνα θα αναρτηθεί ηλεκτρονικά ο ανοιχτός διαγωνισμός και έως το τέλος της θητείας του θα έχει ολοκληρωθεί το έργο της κατασκευής της παιδικής χαράς .

22.3.2023

Καρπαθιακα Νέα