Ο Δήμαρχος Κάσου για το ακτοπλοϊκό, την τουριστική σεζόν αλλά και τον αείμνηστο Νεκτάριο Σαντορινιό

Ο Δήμαρχος Κάσου για το ακτοπλοϊκό, την τουριστική σεζόν αλλά και τον αείμνηστο Νεκτάριο Σαντορινιό

Αρχές Απριλίου αναμένεται  να ξεκινήσει τα δρομολόγια του για να συνδέει την Κάσο με τον Πειραιά την Κρήτη και τη Ρόδο το πλοίο Blue Star Chios του ομίλου Attica Group.

Τον  υπολογισμό με βάση και τις πληροφορίες που έχει έκανε μιλώντας στις 14 Φεβρουαρίου 2023, στον SkyRodos  ο δήμαρχος της Κάσου κ. Μιχάλης Ερωτόκριτος.

Η έναρξη των δρομολογίων του πλοίου όπως τόνισε θα δημιουργήσει τις προυποθέσεις ώστε να διαρκεί περισσότερο η τουριστική σεζόν .

«Τώρα η σεζόν για την Κάσο διαρκεί δύο μήνες.  Αν υπάρχει καλό και γρήγορο πλοίο εκτιμούμε πως μπορεί να εχουμε τουρίστες στο νησί  όχι μόνο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο», δήλωσε  ο κ Ερωτόκριτος.

Ο δήμαρχος της Κάσου μίλησε για την προβολή της Κάσου  σε εκθέσεις στο εξωτερικό  αλλά και στην Ελλάδα όπου είναι εφικτό.

Αναφέρθηκε στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες σε  Τουρκία και Συρία.

Μιλήσε  όμως με θερμά λόγια για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριο Σαντορινιό που έφυγε από τη ζωή.

Με το Νεκτάριο Σαντορινιό ήμασταν συνεργάτες και φίλοι

Αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχαν από την εποχή που ήταν και οι δύο στο Δήμο Ρόδου και στη φιλία που ανέπτυξαν στο πέρασμα των χρόνων.

«Με το Νεκτάριο Σαντορινιό είχαμε μια  άψογη  συνεργασία. Ήμασταν και φίλοι από τότε που υπηρετούσαμε μαζί στο Δήμο Ρόδου. ¨Ήταν ένα νέο παιδί με οράματα. Εργατικός μειλίχιος.Μας συνέδεε μακροχρόνια φιλία. Η συνεργασία μας συνεχίστηκε για πολλά χρόνια για την επίλυση των προβλημάτων της Κάσου και της Καρπάθου. Ήταν ένας έντιμος και αποτελεσματικός πολιτικός. Ένας αγωνιστής που μαχόταν  μέχρι τέλους για την πρόοδο των νησιών  μας. Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του σε όλους», δήλωσε.

15.2.2023