Δήλωση του Ντίνου ΦΟΥΝΤΗ, υπ. βουλευτή Δωδεκανήσου ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ & ΜΩΒ για το ακτοπλοϊκό

Δήλωση του Ντίνου ΦΟΥΝΤΗ, υπ. βουλευτή Δωδεκανήσου ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ & ΜΩΒ για το ακτοπλοϊκό

Πέρασε και η πρώτη του ΜΑΡΤΗ και η πρώτη του ΑΠΡΙΛΗ, μετά πήγε 20 Απριλίου και τώρα πάει για το τέλος.

Πολλά τελικά τα ερωτήματα, γιατί εφόσον ήταν γνωστό το πρόβλημα ,και μάλιστα το είχε αναλάβει προσωπικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός όπως υποστήριζαν οι ταγοί και στα δυο νησιά? αυτοί δεν μας διαβεβαίωναν ότι όσοι είχαμε σοβαρές επιφυλάξεις ,είμασταν απέναντι στην λύση? άλλοι πάλι, βγήκαν στην βουλή, να καρπωθούν τη νίκη και τη λύση? η πάθαμε τύφλωση  όλοι?

Αλλά ας αποδεχτούμε το ψέμα της κυβέρνησης ΠΙΝΟΚΙΟ γιατί άλλους χαρακτήριζε ψεύτες και τελικά προφανώς συνέχισε στο ίδιο μονοπάτι, και να ήταν μόνο αυτή η κοροϊδία?

Το ίδιο εισέπραξαν στα ΑΤΜ οι συνταξιούχοι, ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ που λέει ο νεαροκοσμος στις νεοεκφρασεις του. Και  να δούμε τελικά καράβι σχετικά έφηβο , καθώς είναι γνωστό ότι ο ελληνικός στόλος είναι γερασμένος, θα υπάρξει άραγε μακροχρόνια σύμβαση όπως ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ επανειλημμένα οι ΑΚΤΟΠΛΟΟΙ? ή και με το εκλογικό χαμό, που είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει και την αβεβαιότητα την αυτοδυναμίας, θα ΠΕΣΕΙ τελικά blanco, κατά την προσφιλή έκφραση του πρωθυπουργού, στο φλέγον θέμα αυτό καθ αυτό της ακτοπλοϊκής γραμμής της ΚΑΣΟΚΑΡΠΑΘΙΑΣ?

Τι θα γίνει με τις τιμές?

Τι θα ισχύει με τις εκπτώσεις?

Θα υπάρχει το μεταφορικό ισοδύναμο?

ΔΥΣΚΟΛΗ η απάντηση, μέρες λοιπόν που είναι, ας μην διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους , αρμόδιοι κυκλοφορεί γρίπη και η της άνοιξης είναι λίγο δυσκολότερη.

Κωνσταντίνος (Ντίνος)ΦΟΥΝΤΗΣ

μηχ εικαστικος ΕΔΕ

υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ & ΜΩΒ

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

5.4.2023

Καρπαθιακά Νέα