"Έφυγε" ο εκλεκτός συμπατριώτης μας Φωκάς Κων. Σακελλιάδης

"Έφυγε" ο εκλεκτός συμπατριώτης μας Φωκάς Κων. Σακελλιάδης

Σήμερα, 1 Φεβρουαρίου 2023, απεβίωσε ένας από τους παλιούς και άξιους Πηγαδιώτες, με καταγωγή από τις Πυλές, ο Φωκάς Κωνσταντίνου Σακελλιάδης! Οι γονείς του ήταν ο Κωνσταντίνος και η Χρυσή Σακελλιάδη, οι οποίοι έκαναν πέντε παιδιά, τους Ιωάννη, Αντρέα, Φωκά, Θωμά και την Ευγενία.

Ο Φωκάς Σακελλιάδης (1938-2023) ήταν επιχειρηματίας, παντρεύτηκε την Άννα Μουστακάκη, η οποία έφυγε πολύ νωρίς και από το 2000 υπήρξε όχι μόνο πατέρας αλλά και μάνα για τα παιδιά τους.

Ο εκλιπών είχε έντονη κοινωνική παρουσία και δράση στα δημοτικά δρώμενα μάλιστα σε μια θητεία του αείμνηστου δημάρχου Κωνσταντίνου Φελλουζή (1990-1994) ήταν ο Πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου.

Ο γιος του, Ιωάννης Σακελλιάδης τον αποχαιρέτησε αναφέροντας:

“Σήμερα έφυγε για τους ουρανούς ο αγαπημένος μας πατέρας για την συνάντηση που πάντα τόσα χρόνια περίμενε υπομονετικά και στωϊκά, είμαι σίγουρος ότι τώρα βρίσκεται με την αγαπημένη του Άννα, και με τον γιό του τον Μιχάλη στον παράδεισο!


Αιώνια η μνήμη σου αγαπημένε μου ΠΑΤΈΡΑ!!!”

Τα Καρπαθιακά Νέα εκφράζουν τη λύπη και τη συμπόνια στα παιδιά, τους συγγενείς και τους φίλους. Η απώλεια των γονιών είναι κάτι αξεπέραστο.

1.2.2023

Καρπαθιακά Νέα