Ευχαριστήριο Δημάρχου Η.Ν. Κάσου για την οργάνωση της Πρωτοχρονιάτικης Εκδήλωσης

Ευχαριστήριο Δημάρχου Η.Ν. Κάσου  για την οργάνωση της Πρωτοχρονιάτικης Εκδήλωσης

Μετά την ολοκλήρωση της πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης του Δήμου της Η.Ν.Κάσου στην οποία συμμετείχαν γύρω στους 200 συμπατριώτες μας ,αφού ευχηθούμε για μια ακόμα φορά καλή δημιουργική χρονιά με υγεία και γεμάτη ευτυχισμένες στιγμές για όλους, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν για την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση της.

Ευχαριστούμε θερμά την υπεύθυνη της οργάνωσης και την ψυχή της εκδήλωσης Ελένη Βάϊλα τους μάγειρες Μιχάλη Γ. Ασπρά, Ηλία Δ. Μηνά, και τον Μιχάλη Δημητρίου (Μαρκαντώνη), τον Γιάννη Κασιωτάκη τον Αντιδήμαρχο διοικητικών υπηρεσιών Γιάννη Νικολάου, την Βιβή Κυριάκου Αλαχούζου τον Φανούρη Καραγκιουλμέ , τον Δημήτρη Κ. Περσελή, τον Διοικητή του Λόχου Εθνοφυλακής Κασιωτών Αγωνιστών Λεωνίδα Κιουσένδερλη και τους οπλίτες υπηρετούντες στον Λόχο, που υποστήριξαν τον Δήμο μας για την οργάνωση της βραδιάς.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους χορηγούς μας ΒΑΠ Κουγιός για την δωρεάν διάθεση προϊόντων της εταιρείας (αναψυκτικών, νερών και κρασιών) την Blue star Ferries για την μεταφορά των προϊόντων αυτών, την ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ για την δωρεάν διάθεση ντολμάδων, και την εκκλησιαστική επιτροπή της Αγ. Μαρίνας για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων.

Δελτίο Τύπου

4.1.2023

Καρπαθιακά Νέα