Οδηγίες για την ανοιχτή προσυμπλήρωση δήλωσης Φ.Π.Α. από τον συμπατριώτη μας Ηλία Εμμ. Λιορεΐση (VIDEO)

Οδηγίες για την ανοιχτή προσυμπλήρωση δήλωσης Φ.Π.Α. από τον συμπατριώτη μας Ηλία Εμμ. Λιορεΐση (VIDEO)

Η Α.Α.Δ.Ε. (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) έδωσε στη δημοσιότητα video με οδηγίες και πληροφορίες για την ανοιχτή προσυμπλήρωση δήλωσης Φ.Π.Α. το οποίο ανέβασε στο YouTube

(https://www.taxheaven.gr/news/62159/anoixth-prosymplhrwsh-dhlwshs-fpa-video-ths-aade.)

Στο συγκεκριμένο κατατοπιστικό video παίρνουν μέρος ο συμπατριώτης μας λογιστής-φοροτεχνικός Ηλίας Εμμ. Λιορεΐσης με καταγωγή από το Διαφάνι της Καρπάθου και η υπάλληλος της Α.Α.Δ.Ε. Χριστίνα Καποδίστρια.

Στον Ηλία Εμμ. Λιορεΐση και στην επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία τα “ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΑ ΝΕΑ” αναφέρθηκαν και παλαιότερα. Τον Ιανουάριο του 2022 εκλέχτηκε Μέλος του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.), ενώ το Φεβρουάριο του 2022 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της ΔΗ.ΚΙ.ΦΟ. (Δημοκρατική Κίνηση Φοροτεχνικών) και εκλέχτηκε μέλος του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. (Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αττικής).

Η Ε.Φ.Ε.Ε.Α. ιδρύθηκε  το  1990  και είναι η παλαιότερη πρωτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση των ελεύθερων επαγγελματιών Λογιστών – Φοροτεχνικών.

Είναι η μοναδική συνδικαλιστική οργάνωση που εκπροσωπεί τους αμιγώς ελεύθερους επαγγελματίες Λογιστές – Φοροτεχνικούς οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο Νομό Αττικής, και αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αττικής (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.).

 

Μέσω της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. η Ε.Φ.Ε.Ε.Α. συμμετέχει στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και στην Πανευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Φοροτεχνικών (C.F.E.). Μέλη της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. συμμετέχουν, στην Επιτροπή Λογιστικών Βιβλίων και σε ομάδες εργασίας και επιτροπές του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών που επεξεργάζονται φορολογικά σχέδια νόμων και Π.Δ.

Επίσης ως εκπρόσωποι της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. ορίζονται ως εξεταστές για τις εξετάσεις Πιστοποίησης των σπουδαστών Ι.Ε.Κ.

 

Από το 2005 η Ε.Φ.Ε.Ε.Α. διαθέτει ιδιόκτητα γραφεία (Ιουλιανού 42 – 46 Αθήνα, 1ος όροφος).