Το ευχαριστώ του Ιωάννη Σακελλιάδη για τον απεγκλωβισμό της συζύγου και του παιδιού του!

Το ευχαριστώ του Ιωάννη Σακελλιάδη για τον απεγκλωβισμό της συζύγου και του παιδιού του!

Σήμερα το πρωι, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου η Κάρπαθος έζησε μια απίστευτη βροχόπτωση, τέτοια που ακόμη και οι μεγαλύτεροι δεν θυμούνται να έχει συμβεί στο παρελθόν.

Από την πρώτη στιγμή Πυροσβεστική, Αστυνομία, Επαρχείο και Δήμος στάθηκαν αρμονικά συντονισμένοι και κατάφεραν να αποδείξουν ότι στα δύσκολα όχι μόνο συνεργάζονται αλλά αποδίδουν τα μέγιστα. Ωστόσο υπήρξε μια στιγμή που περάσαμε δίχως να την προβάλλουμε και να δείξουμε ότι κυριολεκτικά αποφύγαμε τα χειρότερα!

Κι έρχεται ο προιστάμενος τομέα Περιβάλλοντος του Δήμου Καρπάθου, ο κ. Γιάννης Σακελλιάδης, που όλο το πρωι πάλευε στους δρόμους που είχαν γίνει αγριεμένα ποτάμια να μας μιλήσει για την προσωπική του ιστορία και να ευχαριστήσει τους Πυροσβέστες που πέτυχαν να απεγκλωβίσουν τη σύζυγό του και το παιδί τους!

Δείτε το video που κατέγραψε η σύζυγος του:

https://www.facebook.com/karpathiakanea/videos/1297799167662378

Ο κ. Σακελλιάδης αναφέρει:

“Στο αμάξι μέσα ήταν η γυναίκα μου και το παιδί μου που πήγαιναν παιδικό σταθμό. Απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική υπηρεσία Καρπάθου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Διοικητή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Καρπάθου κ.Αίβατογλου Δημήτριο και του πυροσβέστη κ.Βασιλειο Πιπέρι, για τον επιτυχημένο απεγκλωβισμό της οικογένειας μου (συζύγου και κόρης μου) που εγκλωβίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο όχημα τους στην περιοχή Αφωτη Πηγαδίων Καρπάθου στην διασταύρωση του ξενοδοχείου Κωνσταντίνος palace διερχόμενοι και προς την κατεύθυνση του Δημοτικού παιδικού σταθμού.

Και πάλι ένα ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!

ΙΩΆΝΝΗΣ ΦΩΚΆ ΣΑΚΕΛΛΙΑΔΗΣ”

8.12.2022

Καρπαθιακά Νέα