Γενική Συνέλευση κα ΕΚΛΟΓΕΣ στον Σ.Α.Δ.Ν. 2023

Γενική Συνέλευση κα ΕΚΛΟΓΕΣ στον Σ.Α.Δ.Ν. 2023

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε έκτακτη εκλογοαπολογιστική συνέλευση της τετραμελούς διοικητικής επιτροπής του Σ.Α.Δ.Ν. Εφόσον παρατηρήθηκε απαρτία των ταμειακώς εντάξει καταγεγραμμένων μελών του Συλλόγου μας, ορίστηκε Πρόεδρος της Γ.Σ. ο Αντώνης Μηνακούλης (Κάσος) και γραμματέας της συνέλευσης η Μαριάννα Διακομανώλη (Κάρπαθος).

Συζητήθηκαν τα παρακάτω:

  1. Ο απερχόμενος πρόεδρος κ.Χαράλαμπος Χατζόπουλος έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων  καθώς και τον οικονομικό απολογισμό του συμβουλίου του και στη συνέχεια ζήτησε τη διενέργεια εκλογών. Ενημέρωσε τα ιδρυτικά μέλη για την οριστικοποίηση της νομιμοποίησης του Σ.Α.Δ.Ν καθώς και τις τελευταίες λεπτομέρειες που απομένουν (κατοχύρωση έδρας, έκδοση Α.Φ.Μ. και τραπεζικού λογαριασμού).
  2. Με τη σύμφωνη γνώμη του σώματος, οι εκλογές του Συλλόγου Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων ορίστηκαν για την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 και ώρα 11π.μ – 6μ.μ.
  3. Η Γ.Σ. εξουσιοδότησε τον απερχόμενο πρόεδρο Χάρη Χατζόπουλο να τρέξει τις διαδικασίες που απαιτούνται στο Πρωτοδικείο Πειραιά και το Δ.Σ.Π. για την εύρεση δικαστικού αντιπροσώπου στις επερχόμενες εκλογές. Με το δικηγόρο που θα οριστεί, θα καθοριστεί και η διαδικασία ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τα μέλη μας που δε βρίσκονται στην Αττική.
  4. Ορίστηκε Εφορευτική επιτροπή αποτελούμενη από τους: Διακομανώλη Μαριάννα (Πρόεδρο Εφορευτικής), Γιαλλουράκη Ερρίκο, Τόμα Ευαγγελία και Δραγουμάνου Κατερίνα. Η πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής παρέλαβε όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα, τα κλειδιά και το ταμείο του Συλλόγου έως και τη σύνθεση του νέου Δ.Σ.

Τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του Σ.Α.Δ.Ν.που επιθυμούν να ψηφίσουν την Κυριακή 28 Μαΐου μπορούν να τακτοποιήσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στην εκλογική διαδικασία οφείλουν να:

1. Είναι ήδη εγγεγραμμένα μέλη του Σ.Α.Δ.Ν.

2. Να έχουν τακτοποιήσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις προς το Σύλλογο έως την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023.

3. Να δηλώσουν συμμετοχή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο sapdneon@gmail.com έως την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023.

Με εκτίμηση,Η απερχόμενη τετραμελής Διοικητική Επιτροπή του Σ.Α.Δ.Ν.

17.5.2023

Καρπαθιακά Νέα