Οι FOALS, του συντοπίτη μας Γιάννη Φιλιππάκη, στηρίζουν τους πυρόπληκτους

Οι FOALS, του συντοπίτη μας Γιάννη Φιλιππάκη, στηρίζουν τους πυρόπληκτους

Αναμφισβήτητα σήμερα ο Γιάννης Φιλιππάκης είναι ο διασημότερος Καρπάθιος, ένας από τους γνωστότερους Έλληνες μουσικούς σε όλο τον πλανήτη! Η επιτυχία του συγκροτήματος foals, που δημιουργήθηκε στο 2005 στην Οξφόρδη, δεν έχει προηγούμενο και η έμπνευση τους δείχνει αστείρευτη. Κι όμως ο Γιάννης, με καταγωγή από την Όλυμπο, δεν ξεχνά το τόπο, ούτε τη χώρα του.

Με ανάρτηση τους, οι Foals δείχνουν την ευαισθησία και την αλληλεγύη τους προς τους πυρόπληκτους. Η καταστροφή που προκάλεσε η φωτιά άγγιξε τις ψυχές τους, έτσι με μια ανάρτηση τους  μας ενημερώνουν ότι:

“Προσθέσαμε μια νέα, περιορισμένης έκδοσης τσάντα Tote στο κατάστημά μας και θα δώσουμε τα καθαρά έσοδα στον Δεσμό – Desmos, μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθάει στις προσπάθειες έκτακτης ανάγκης στην Ελλαδα 🇬🇷

Παραγγείλετε εδώ: https://lnk.to/FOALSgreektote”

Η σημερινή σύνθεση του συγκροτήματος αποτελείται από τον συντοπίτη μας τραγουδιστή και κιθαρίστα Γιάννη Φιλιππάκη, τον ντράμερ Jack Bevan, τον κιθαρίστα Jimmy Smith και τον κιμπορντίστα Edwin Congreave.

Οι Foals έχουν τρεις υποψηφιότητες για το περίφημο Mercury Prize, που  απονέμεται στους πλέον πρωτοποριακούς καλλιτέχνες, ενώ και οι έξι δίσκοι τους έχουν κατακτήσει τις πρώτες θέσεις του βρετανικού chart.

Από τους έξι δίσκους τους, οι τέσσερις έγιναν χρυσοί και ένας ασημένιος, ενώ το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους ανέβηκε στο Νο. 1 του Ηνωμένου Βασιλείου.

πηγή: www.karpathiakanea.gr