Φωτεινή Κωνσταντή:"Ο Δήμος δεν έχει πει ότι ούτε ένα συγχαρητήρια, όποτε όντως, βράβευση θα περιμέναμε από το ίδιο μας το νησί;"

Φωτεινή Κωνσταντή:"Ο Δήμος δεν έχει πει ότι ούτε ένα συγχαρητήρια, όποτε όντως, βράβευση θα περιμέναμε από το ίδιο μας το νησί;"

Ας αναφερθούμε συγκεκριμένα στο θέμα που δημιουργήθηκε για τις βραβεύσεις αθλητών του νησιού από τον ΚΟΠΑΠ , τον δήμο Καρπαθου και την Μητρόπολη Καρπαθου Κάσου!

Οι Latin χοροί δεν είναι αναγνωρισμένοι στην χώρα μας και γίνεται χρόνια τώρα αγώνας να αναγνωριστούν , κάτι που έχει συμβεί στις υπόλοιπες χώρες !!

Αυτό όμως δεν είναι πάτημα για να μην ακούσουν ένα μπράβο , ένα συγχαρητήρια και να γίνει η οποιαδήποτε νύξη επι του θέματος στις χοροαθλητριες του νησιού , οι οποίες κατοικούν ΜΟΝΙΜΑ στο νησί και με δικά τους έξοδα 8 έτη έχουν φέρει πάνω από 120 μεταλλια και κατά βαση χρυσών !

Η Κάρπαθος ακούγεται κύριοι και κύριες μου σε κάθε μια από αυτές τις βραβεύσεις !! Και ο Δήμος δεν έχει πει ούτε ένα συγχαρητήρια , όποτε όντως , βράβευση θα περιμέναμε από το ίδιο μας το νησί ;;;

Έχουμε φτάσει σε σημείο να κρυβόμαστε πίσω από τα λόγια μας ! Ούτε αν είναι κρατικός φορέας ούτε αν είναι ιδιωτικός έχει σημασία ! Σημασία έχει η προσπάθεια που γίνεται , το νησί μας που ακούγεται Πανελληνίως και η εξέλιξη που έχει γίνει αυτά τα έτη !! Ας θυμηθούμε τι υπήρχε 10 χρόνια πριν στο νησι μας την Κάρπαθο και τι υπάρχει πλέον !! Αλλά απο ότι φαίνεται κάποιους δεν τους ενδιαφέρει και έχουν άλλου το νου τους !

Και για να κλείσω εδώ το θέμα , αν ενδιαφερόσασταν να τιμήσετε τις χοροαθλήτριες θα με ρωτούσατε όταν έπρεπε να σας ενημερώσω σχετικά ! Ποτέ δεν έλαβα κλήση να σας ενημερώσω που πάμε , τι κάνουμε και με τι έχουμε
Επιστρέψει , παρά σήμερα που έγινε θέμα για τη συγκεκριμένη βράβευση που θα πραγματοποιήσετε στις 30 Ιανουαρίου !
Σήμερα θέλατε να μάθετε τελευταία στιγμή που πήγαμε και τι κάναμε ; Και αφού δεν είναι κρατικός φορέας ας πατήσουμε σε αυτό ;

Όχι ,
Λυπάμαι αλλά Κάνετε λάθος ! Αν θέλατε , θα γνωρίζατε χωρίς να γίνει όλο αυτό !! Αν θέλατε να τιμήσετε τις προσπάθειες θα το είχατε κάνει τόσα χρόνια και όχι τώρα λόγω του θέματος που δημιουργήθηκε !

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που μας κάνουν υπερήφανους εντός και εκτός νησιού , ανεξάρτητα αθλήματος και αποτελέσματος , είτε αν είναι ιδιωτικών
Ή κρατικών φορέων !

Είμαστε υπερήφανες που ζούμε στο άλλο άκρο της Ελλάδος και καταφέρνουμε το ακατόρθωτο για πολλούς και που το νησί μας ακούγεται επανελλημένα & ας μην αναγνωρίζεται από κάποιους ! Ο κόσμος βλέπει και κρίνει !

Καλή συνέχεια και ευελπιστώ την
Επόμενη φορά, η επόμενη διοίκηση ΚΟΠΑΠ μιας και είμαστε
Σε φάση αλλαγής πλέον λόγω μελλοντικών εκλογών · να είναι τυπικός και να αξιολογεί σωστά την οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται στο νησί μας !

Φωτεινή Κωνσταντή
Υπευθυνη σχολής χορού Καρπαθου
SHOW ME DANCE

27.1.2023

Καρπαθιακά Νέα