Ο αντιδήμαρχος Στάθης Γαρεφαλάκης στην 2η Διεθνή Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας Forward Green

Ο αντιδήμαρχος Στάθης Γαρεφαλάκης στην 2η Διεθνή Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας Forward Green

 Την 2η Διεθνή Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας Forward Green, 7 με 9 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη θα παρακολουθήσει ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Στάθης Γαρεφαλάκης μετά από απόφαση της δημοτικής επιτροπής Καρπάθου.

Στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, συμμετέχουν ηγετικές επιχειρήσεις της ενέργειας και της κυκλικής οικονομίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό από το πολλά υποσχόμενο πεδίο της κυκλικής οικονομίας και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 15 χώρες, αλλά και με 100 μέχρι στιγμής ξένους προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες, η Forward Green και η Renewable EnergyTech θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.

Δεκάδες εταιρίες, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (φωτοβολταϊκά, αιολικά, βιομάζα, βιοαέρια, υδροηλεκτρικά, γεωθερμία κλπ) της αποθήκευσης ενέργειας, του υδρογόνου και των “πράσινων” αερίων, της ηλεκτροκίνησης, της εξοικονόμησης, των έξυπνων εφαρμογών διαχείρισης κα, θα είναι οι εκθέτες.

 

1.3.2024

Καρπαθιακά Νέα