Το μεγάλο όνομα της Καρπάθου, ο Γιώργος Γεραπετρίτης

Το μεγάλο όνομα της Καρπάθου, ο Γιώργος Γεραπετρίτης

 

Μολονότι πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν «με το δάκτυλο στη σκανδάλη» τη διάταξη για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στις ηλικίες άνω των 60 ετών, τελικώς, νομικά, δεν άνοιξε μύτη. Για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, λοιπόν, ο συντάκτης της απόφασης ήταν ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης. Προφανώς, αξιοποιώντας την ιδιότητα (και την ανάλογη εμπειρία) του καθηγητή της Νομικής Σχολής.

Με την ευκαιρία, να σας ενημερώσουμε ότι στο PC του Γεραπετρίτη, που βρίσκεται στο γραφείο του, στον πρώτο όροφο του Μεγάρου Μαξίμου, υπάρχει όλη η λίστα με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβει η κυβέρνηση. Λογικό. Είναι ο αποδέκτης όλων των σχετικών πρωτοβουλιών, έχοντας παράλληλα την υψηλή εποπτεία και το τελικό «χτένισμα». Ενίοτε, απ’ ό,τι μας λένε είναι και ο συντάκτης τους, «από την αρχή ως το τέλος».

### Και κάτι ακόμα, που αφορά στη διάταξη της υποχρεωτικότητας. Όποιος τη διαβάσει προσεκτικά, αντιλαμβάνεται ότι «δημιουργεί νομολογία», για να μιλήσουμε νομικίστικα, ώστε «πάνω της» να πατήσουν ανάλογες κινήσεις που θα γίνουν στο μέλλον. Όπερ σημαίνει, υποχρεωτικότητα και σε μικρότερες ηλιακές κατηγορίες.

 

ΥΓ: Αν χρειαστεί. Που όλοι ελπίζουμε να μην χρειαστεί.

Πηγή www.powergame.gr