Στην επιτροπή Υγείας της Ν.Δ. στα Δωδεκάνησα και ο Ηλίας Τσέρκης

Στην επιτροπή Υγείας της Ν.Δ. στα Δωδεκάνησα και ο Ηλίας Τσέρκης

 

Συστάθηκε επιτροπή Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Δωδεκανήσου στην οποία επιλέχθηκαν και συμμετέχουν αναγνωρισμένοι επιστήμονες ενώ παράλληλα είναι και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Στον νόμο Δωδεκανήσου η Ν.Δ. επέλεξε να τον εκπροσωπήσουν τρεις  υγειονομικοί και μέσα σε αυτούς ο ένας έχει καταγωγή από την Κάρπαθο, πρόκειται για τον γιατρό Ηλία Τσέρκη, Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου  Ρόδου, Πρόεδρο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Νησιωτικότητας του Ινστιτούτου Επιστημονικών Μελετών του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Υπεύθυνο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Επαγγελματικής Ένωσης Παθολόγων Ελλάδας και Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Ρόδου.

Στην επιτροπή Υγείας επίσης συμμετέχουν οι:

1) Ο Φαρμακοποιός Κωνσταντίνος Γλεντής, Μέλος Δ.Σ. Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου, Ταμίας ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Δωδεκανήσου και αιρετό μέλος της κοινότητας Ρόδου,

2) Ο Οδοντίατρος Νικόλαος Καραμαρίτης, Αντιδήμαρχος Δήμου Ρόδου, πρώην  Α’ Διοικητής Β´ ΠΕΣΥΠ, πρώην εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Η επιτροπή επιστημόνων του Τομέα Υγείας του κυβερνώντος κόμματος θα συνεδριάζει και θα αποφασίζει για ζητήματα της Δημόσιας Υγείας.