Ημερίδα για τον Τουρισμό από τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου

Ημερίδα για τον Τουρισμό από τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου, πρόκειται να διοργανώσει, εσπερίδα, στο ιστορικό κτίριο του Θέρμαι, την Τετάρτη 08.12. στις 18:30 μ.μ., με τίτλο

«Δωδεκανησιακός Τουρισμός – Αντοχές και Προκλήσεις στην (Μετά) Covid-19 Εποχή και Περιβαλλοντική Διαχείριση»

Ο έντονος προβληματισμός, που έχει αναπτυχθεί, σε παγκόσμιο επίπεδο, λόγω του Covid-19, των κλιματικών αλλαγών, η ευαισθητοποίηση σε θέματα περιβάλλοντος, καθώς και η μείωση των ταξιδιών, έδωσαν το έναυσμα για την υλοποίηση αυτής της εσπερίδας, ώστε να ληφθούν αποφάσεις και να οργανώσουμε καλύτερα τα Δωδεκάνησα, σε θέματα Περιβάλλοντος, προκειμένου να εδραιωθεί και ως ένας εμβληματικός “πράσινος” τουριστικός προορισμός.

Όλες οι προτάσεις και οι δράσεις, που θα προταθούν και θα προκύψουν από την εκδήλωση, θα προωθηθούν στους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες και να προβληθούν επικοινωνιακά και στοχευμένα.

Καλεσμένος ομιλητής, θα είναι ο κος. Σωτήρης Μυλωνάς, σύμβουλος αειφορίας, ο οποίος θα μας μιλήσει για την Περιβαλλοντική Διαχείριση βήμα προς βήμα, δίνοντας έμφαση, στην ανακύκλωση, στην ενέργεια, στο foodwaste και σε όλες τις νέες νομοθετικές απαιτήσεις που θα πρέπει να διαχειριστούμε την νέα χρονιά.

Στόχος της εκδήλωσης, είναι να τονιστεί  η απόλυτη προτεραιότητα των θεμάτων προστασίας του Περιβάλλοντος και πως αυτό μπορεί να βοηθήσει την Ρόδο, να αποκτήσει συγκριτικό πλεονέκτημα, ως τουριστικός προορισμός.

Η εσπερίδα απευθύνεται στα μέλη του Συλλόγου, στους τοπικούς φορείς και τις αρχές του τόπου μας.

Είσοδος ελεύθερη για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν

Δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ.