Ιωάννης Χαλκιάς: Συγχαρητήρια στον σκακιστικό όμιλο Ρόδου

Ιωάννης Χαλκιάς: Συγχαρητήρια στον σκακιστικό όμιλο Ρόδου

Την Παρασκευή 7/4/23, προσκλήθηκα ως πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Αιγαίου, να συμμετέχω στην συνέντευξη τύπου σχετικά με την διοργάνωση του παγκόσμιου σχολικού πρωταθλήματος στην Ρόδο.

Ουσιαστικά, η συνέντευξη εξελίχθηκε σε μία περιεκτική συζήτηση όπου με τον Αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού κ.Νικολή, τον έφορο αγώνων κ.Βασιλάκη, τον πρόεδρο του σκακιστικού ομίλου Ρόδου κ.Καράβα , τον κ.Διαμαντή και τον αγαπητό φίλο κ.Καραμποΐκη, απαντήθηκαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Θέλω να συγχαρώ τον σκακιστικό όμιλο Ρόδου που έχει το σθένος να αναλαμβάνει την ευθύνη της διεκπεραίωσης διοργανώσεων τέτοιου βεληνεκούς. Μέσα από την δράση του “Ιππότη”, δίνονται μοναδικές ευκαιρίες στα παιδιά του Αιγαίου να συμμετέχουν σε αγώνες πανευρωπαϊκής, αλλά και παγκόσμιας πλέον εμβέλειας, και ιδιαίτερα στα παιδιά της Καρπάθου που είναι και φέτος ιδιαίτερα ευνοημένα από πλευράς φιλοξενιών και διευκολύνσεων.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πρόσωπο του κ.Νικολή, καθώς χωρίς αυτήν την υποστήριξη δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση αυτών των διοργανώσεων, και ευελπιστώ στο μέλλον να στηριχθούν σημαντικές διοργανώσεις και στην Κάρπαθο.
Συγχαρητήρια και πάλι στον σκακιστικό όμιλο Ρόδου, και εύχομαι καλή επιτυχία στην διοργάνωση και να δούμε τους Έλληνες αθλητές στα υψηλότερα σκαλιά του βάθρου!

9.4.2023

Καρπαθιακά Νέα