Ο Ηρακλής Λάρδου καταδικάζει τα γεγονότα στον αγώνα με τον Ποσειδώνα

Ο Ηρακλής Λάρδου καταδικάζει τα γεγονότα στον αγώνα με τον Ποσειδώνα

Ο Ηρακλής Λάρδου καταδικάζει με ανακοίνωση του την ενέργεια του παίκτη του Μπάμπη Ταγκάεφ, τονίζοντας ότι οι παίκτης δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε καυγά!

Ο Ηρακλής Λάρδου καταδικάζει με ανακοίνωση του την ενέργεια του παίκτη του Μπάμπη Ταγκάεφ και αναφέρει τα εξής: ”Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση της ομάδας μας κόντρα στον Ποσειδώνα Καρπάθου θέλουμε να αναφέρουμε τα εξής: Αρχικά καταδικάζουμε την απερίσκεπτη ενέργεια του ποδοσφαιριστή μας ΤΑΓΚΑΕΦ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ και ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Μανώλη Νασόπουλό, δηλώνοντας πως σε ότι χρειαστεί θα είμαστε κοντά του. Δίχως να θέλουμε να δικαιολογήσουμε σε καμία περίπτωση την κίνηση αυτή, θα αναφέρουμε απλώς πως ο Μπάμπης Ταγκάεφ αγωνίζεται για πάνω από 15 χρόνια στα γήπεδα της Ρόδου και ουδέποτε έχει εμπλακεί στον παραμικρό καυγά. Το χθεσινό περιστατικό είναι σαφέστατα κατακριτέο και ξάφνιασε πολύ περισσότερο εμάς τους ίδιους. Ευχόμαστε να είναι και η τελευταία που βλέπουμε τέτοιες εικόνες στα γήπεδα και θα κάνουμε κι εμείς από την πλευρά μας ότι μπορούμε για να συμβεί αυτό.

Όσον αφορά στα όσα ακούστηκαν περί φιλοξενίας τονίζουμε πως όσα συνέβησαν ήταν αποκλειστικά μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο δεν μπήκε σε καμία περίπτωση μέσα για να προκαλέσει επεισόδια και όσοι κατάφεραν να μπουν ήταν κυρίως ποδοσφαιριστές και παράγοντες που ήθελαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Αδιάψευστος μάρτυρας μας η κάμερα, που όπως μπορείτε να αντιληφθείτε έχει τοποθετηθεί σε αρκετά εντός έδρας παιχνίδια της φετινής σεζόν, καθ ότι δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι η να φοβηθούμε.

Άλλωστε το γήπεδο μας είναι γεμάτο σε όλες τις φετινές μας αναμετρήσεις και δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Γνωρίζουμε πως η αντίδραση του ποδοσφαιριστή μας αποτελεί σοβαρό αδίκημα και σίγουρα θα έχει τις ανάλογες συνέπειες, ωστόσο πριν κάποιοι μας πετάξουν το μπαλάκι των ευθυνών, καλό θα είναι να προτρέπουν τους ποδοσφαιριστές τους να μην κάνουν άσεμνες χειρονομίες στην κερκίδα, όπως ακριβώς έπραττε διαρκώς το νούμερο 6 του Ποσειδώνα προκαλώντας άνευ λόγου και αιτίας ένταση στο ματς

πηγή 12sports.gr

7.4.2024

Καρπαθιακά Νέα