Ολοκληρώθηκε η εθελοντική εργασία καθαρισμού, βλάστησης, και καλλωπισμού του μονοπατιού του Ναού στην Αρκάσα

Ολοκληρώθηκε η εθελοντική εργασία καθαρισμού, βλάστησης, και καλλωπισμού του μονοπατιού του Ναού στην Αρκάσα

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΣΑΣ ολοκληρώθηκε η εθελοντική εργασία καθαρισμού, βλάστησης, και καλλωπισμού του μονοπατιού του Ναού στην Αρκάσα.

Μέχρι πρότινος, η σκάλα ήταν γεμάτη από χόρτα, σκουπίδια, ψόφιες γάτες και ανεπιθύμητες μυρωδιές. Σκοπός μας ήταν η ανάδειξη του μονοπατιού, που ήταν τόσο παραμελημένη, ώστε να ανεβοκατεβαίνουμε ευχάριστα.

Ολα έγιναν με την έγκριση και την σύμφωνη γνώμη του παρέδρου μας κ. Μηνα Χουβαρδα !

Σε κάθε περίπτωση, όλες οι κριτικές είναι σεβαστές. Δεχτήκαμε πολύ άδικους και άσχημους χαρακτηρισμούς με την ημιτελή δουλειά μας πριν προλάβουμε να ολοκληρώσουμε. Αφιερώσαμε πολύτιμο χρόνο από τις οικογένειες μας και τις διακοπές μας ώστε να προσφέρουμε στο χωριό που τόσο αγαπάμε. Δυστυχώς δεν είναι εφικτό να είναι πάντα όλοι ευχαριστημένοι όμως ας αναγνωριστεί τουλάχιστον ο κόπος και ο χρόνος των τελευταίων γιορτινών ημερών.

Η μπογιά δεν είναι μόνιμη αλλαγή και μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει για να ικανοποιήσει άλλα γούστα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πάρεδρο του χωριού μας Μηνά Χουβαρδά και στις εθελόντριες:

Σοφία Πύλιαρη (Κανακάρη), Σοφιάννα Πύλιαρη, Βενετία Χατζηδάκη, Μαρία Ρούμπου, Μαρία Κυριακάκη, Μαρία Παπαδοπούλου, Φραγκούλα Μαρή, Φαίη Πύλιαρη, Φωτεινή Δεσποτάκη, Μαρία Λογοθέτη, και τους: Παύλο Μαρκόπουλο και Παύλο Χουβαρδά.

Σύλλογος Απανταχού Αρκασιωτών Καρπάθου

14.4.2023

Καρπαθιακά Νέα