Ο Δρ Ιωάννης Καραϊτιανός στην ενημερωτική εσπερίδα: «Μελάνωμα και Καρκίνος του Δέρματος: Από την πρόληψη στη διάγνωση και στη θεραπεία»

Ο Δρ Ιωάννης Καραϊτιανός στην ενημερωτική εσπερίδα: «Μελάνωμα και Καρκίνος του Δέρματος: Από την πρόληψη στη διάγνωση και στη θεραπεία»
Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εσπερίδα με τίτλο «Μελάνωμα και Καρκίνος του Δέρματος: Από την πρόληψη στη διάγνωση και στη θεραπεία». που διοργάνωσε ο ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ με την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μελανώματος,την Παρασκευή 5 Μαΐου στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων, κύριος Κατσαφάδος Κώστας, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κυρία Μιχαηλίδου Δόμνα, ο Πρόεδρος Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά, κύριος Βουράκης Ιωσήφ, η Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Πειραιά, κυρία Μπουρδάκου Κυριακή, ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων, κύριος Θεόδωρος Δρίτσας, ο Αμ. Επίκ. Καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, τ. Συντονιστής Διευθυντής Ογκολογικής Χειρουργικής Κλινικής, Αντικαρκινικού Νοσοκομείου “Άγιος Σάββας”, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ογκολογίας, κύριος Καραϊτιανός Ιωάννης και η MD, PhD Ιατρός Παθολόγος – Ογκολόγος Πρόεδρος Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας, κυρία Σαριδάκη Ζώρα Ζένια.
Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά και με την ευγενική υποστήριξη της MSD, της La Roche Posay και της ΒΙΤΟΜ ΑΒΕΕ – Οικογένεια Χριστοδούλου.

Ο συμπατριώτης μας Δρ Ιωάννης Καραϊτιανός έγραψε στο facebook για την εκδήλωση:

“Εξαιρετικοί οι ομιλητές και πολύ ενδιαφέρουσες οι τοποθετήσεις τους που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης!

Συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και το συνολικό έργο του “Αγκαλιάζω” για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τον καρκίνο!”

13.5.2023

Καρπαθιακά Νέα