Καρπαθιακά Νέα - Σεπτέμβριος 2021: 150.588 επισκέψεις - 25.889 μοναδικοί χρήστες! Σας ευχαριστούμε

Καρπαθιακά Νέα - Σεπτέμβριος 2021: 150.588 επισκέψεις - 25.889 μοναδικοί χρήστες! Σας ευχαριστούμε

Και για τον μήνα Σεπτέμβριο τα Καρπαθιακά Νέα κρατούν την ενημέρωση της Καρπάθου και της Κάσου κάνοντας πολύ ψηλά νούμερα. Μετράμε 150.588 επισκέψεις και 25.889 μοναδκούς χρήστες από όλον τον πλανήτη! 

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους εξαίρετους συνεργάτες καθώς και τον κόσμο που μας δείχνει  εμπιστοσύνη στα Καρπαθιακά Νέα  για την ενημέρωση του. 

 

Όπως αναφέρουμε στο Μανιφέστο των Καρπαθιακών Νέων, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο θέμα, κάθε ζήτημα είναι θέμα αλληλεπίδρασης και το σπουδαιότερο όλοι, μα όλοι, έχουν δικαίωμα στη γνώση. Μεγάλα βασανιστικά θέματα των νησιών ζητούν απαντήσεις κι ενώ μαθαίνουμε για πιθανές ερμηνείες σπάνια έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ολοκληρωμένες απόψεις.
Μα όπου υπάρχει ενημέρωση υπάρχει διάλογος. Αντίθετα εκεί που υπάρχει σιγή ακολουθεί η συρρίκνωση.

Τα ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΑ ΝΕΑ έχουν στόχο να φέρουν σε επαφή και να κρατήσουν το καρπάθικο και κασιώτικο στοιχείο μέσα και έξω από το νησί ενωμένα. Να γίνουν η προέκταση των νησιών μέσα στο διαδίκτυο.

Μα δεν έχουμε στόχο να αντικαταστήσουμε τη μεταφυσική με τη βιολογία. Το συναίσθημα της Καρπαθιάς, της Κασιώτισσας, του Καρπάθιου και του Κασιώτη δύσκολα θα χωρέσει και στον πιο βαρύ σκληρό δίσκο. Όμως μπορούμε να τρέξουμε τον χρόνο και να έχουμε σήμερα όλα εκείνα που βλέπουν οι επιστήμονες στο μέλλον.

Τα ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΑ ΝΕΑ γεννήθηκαν με έναν σκοπό να ακούγεται όλο και λιγότερο η έκφραση «κρίμα δε το γνώριζα»!