Κάρπαθος και Κάσος απούσες από τη σπουδαία δράση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου!

Κάρπαθος και Κάσος απούσες από τη σπουδαία δράση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου!
Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, σε συνεργασία τριών οργανισμών, της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στέλνει στον διεθνή διαγωνισμό “World Food Gift Challenge 2022” τέσσερα προϊόντα των νησιών μας με τους αντίστοιχους παραγωγούς.
Ρόδος, Πάτμος, Σύρος και Σέριφος, στις 7 Απριλίου στη Menorca, θα μας εκπροσωπήσουν παρουσιάζοντας τοπικές παραγωγές για τις οποίες είμαστε αισιόδοξοι οτι θα αποσπάσουν θετικές κριτικές και θα φέρουν νέες νίκες στο βιογραφικό των νησιών μας.
Στη Γαστρονομία, πολύ περισσότερο αυτή που συνδέει πρωτογενή τομέα με Τουρισμό, έχουμε επενδύσει τα τελευταία χρόνια με τρόπο μοναδικό στην ιστορία των νησιών μας και θα συνεχίσουμε, σε συνεργασία με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας, όπως κάνουμε για κάθε ευκαιρία των νησιών μας να πρωταγωνιστήσουν θετικά.
Η απορία έχει να κάνει με τα δυο νησία, Κάρπαθο και Κάσο, αν και έχουν σπουδαία τοπικά προϊόντα και ιδιαίτερες γεύσεις απουσιάζουν από τη σπουδαία δράση της Περιφέρειας!
Καρπαθιακά νέα