Κάρπαθος-Ρόδος-Νίσυρος! Γέφυρα αγάπης για την μικρή Φλέρυ

Κάρπαθος-Ρόδος-Νίσυρος!  Γέφυρα αγάπης για την μικρή Φλέρυ

 

Κάθε ένα ζωάκι που βρίσκει σπιτικό είναι μια νίκη. Κάθε αδέσποτο που βρίσκει φροντίδα κι ανθρώπινη ζεστασιά μοιάζει να χαίρεται η βαθιά ψυχή της γης. Αντιγράφω λοιπόν από τον σελίδα των Φίλων Ζώων Καρπάθου μια ιδιαίτερα συγκινητική ιστορία για μια σκυλίτσα που από το Απέρι βρήκε σπιτικό στη Νίσυρο!

«Θυμάστε την μικρή μας κούκλα που είχε εγκαταλειφθεί στο Απέρι;

Τρέξαμε την ίδια στιγμή και την μαζέψαμε από τον δρόμο όπου κινδύνευε!

Αμέσως την πήραμε στον γιατρό και τα νέα τότε ήταν πολύ άσχημα νόσουσε από ερλιχίωση και καλαζάρ και είχε πολύ χαμηλό αιματοκρίτη που θα μπορούσε να την είχε ρίξει σε λήθαργο!!! Ξεκινήσαμε την ίδια μέρα κιόλας τις απαραίτητες θεραπείες και βιταμίνες, έξοδα που καλύψαμε χάρη εσάς όλους που μας βοηθάτε κάθε φορά οικονομικά

Βρήκαμε προσωρινή φιλοξενία από τα μέλη της φιλοζωικής Ελευθερία Μουστακάκη, Αρετή Μανώλακα και Αναστασία Αθανασίου, για λίγες μέρες ώσπου βρήκε μόνιμη φιλοξενία στην πιο ζέστη αγκαλιά, αυτή της Σουζάνας Μαγκασαριάν! Μια αγκαλιά που χωράει όλα τα ζώα του κόσμου!

Μετά από εντατική φροντίδα και σωστή θεραπεία η Κούκλα μας ξαναγεννήθηκε κυριολεκτικά!!! Στη συνέχεια έπρεπε να βρεθεί το παντοτινό της σπίτι, την δική της οικογένεια που τόσο είχε ανάγκη.

Και ναι το θαύμα έγινε από μια υπέροχη γυναίκα που πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις μας και που δεν τρόμαξε στιγμή από το καλαζάρ! Το μόνο που ήθελε ήταν να δώσει την ευτυχία, την αγάπη και το σπιτικό που αξίζει στην μικρή!

Όμως η Ειρήνη Βαρελά ζει στην Νίσυρο και έτσι χρειάστηκε να στηθεί μια γέφυρα αγάπης για να φτάσει η μικρούλα στη «μαμά» της!

Η Ειρηνη Φραντζέσκου. αν και ταξίδευε για λόγους υγείας, βρήκε χώρο στην ψυχή της για να την συνοδεύσει ως τη Ρόδο!

Συνεργαστήκαμε με την σύλλογο Φιλοζωικής Ρόδου και την πρόεδρο του Γιούλα Δημέλη, η οποία έχει σταθεί αρωγός  κάθε φορά που κάτι χρειαστήκαμε, και εκ μέρους τους παρέλαβε από το πλοίο την σκυλίτσα και την φιλοξένησε για λίγες ώρες η Ζωή Μπαλλή. Μετά την φιλοξένησε ο φίλος μας, Φίλιππος Αλαβέρας, για 3 ημέρες μέχρι να μπορέσει να ταξιδέψει η μαμά της από τη Νίσυρο στη Ρόδο!

Και επιτέλους βρήκαν η μία την άλλη μετά από την βοήθεια τόσου κόσμου! Άλλοι μπούκαραν σε αμάξια για να την μαζέψουν από το δρόμο, άλλοι ως συνοδοί, άλλοι την τάιζαν και την φιλοξενούσαν σπίτι τους, άλλοι με κοινοποιήσεις, άλλοι κάνοντας δωρεές! Όλοι αληθινοί φίλοι των ζώων για να σωθεί μια ζωούλα!

Και τώρα πια κάνουν ατελείωτες βόλτες στην Νίσυρο και δειλά δειλά χαδάκια εμπιστοσύνης.  Α ναι και μπόλικα μεζεδάκια!

Συνεχίστε σας παρακαλούμε πολύ να μας βοηθάτε ώστε να βοηθάμε τα ζωάκια της Καρπάθου”.

Φίλοι Ζώων Καρπάθου