Έφυγε ο Κασιώτης Σταμάτιος Σταματάκης. Συγκινητικός αποχαιρετισμός από την κόρη του, Θέκλα Σταματάκη

Έφυγε ο Κασιώτης Σταμάτιος Σταματάκης. Συγκινητικός αποχαιρετισμός από την κόρη του, Θέκλα Σταματάκη

Ο πατέρας μου Σταμάτιος Σταματάκης, Τάκης όπως τον φώναζαν όλοι, ήταν ο πρωτότοκος γιος του γιατρού Εμμανουήλ Σταματάκη και της Σοφίας Νικήτα Βρετού!

Γεννήθηκε στις 5/1/1936 στην Κάσο την οποία λάτρευε! Τελείωσε το Γυμνάσιο στην Κάρπαθο. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως ασυρματιστής!

Ταξίδεψε για μερικά χρόνια και αργότερα διορίστηκε ως υπάλληλος στον Ο.Τ.Ε Παντρεύτηκε το 1967 την αγαπημένη του Ποθητή Ανδρέα Καραγιαννάκη και απέκτησαν δύο παιδιά την Θέκλα και τον Μανώλη!

Ο Θεός τον αξίωσε να αποκτήσει 4 υπέροχα εγγόνια τον Μανώλη τον Τάκη τον Τάκη και την Ευδοκία! Ήταν υπέροχος άνθρωπος πάντα με το χιούμορ του και τα αστεία του εξυπηρετούσε αφιλοκερδώς όποιον του ζητούσε βοήθεια λόγω του ότι επισκεύαζε σχεδόν τα πάντα ανακαλύπτοντας πατέντες που μόνο εκείνος ήξερε! Δεινός ψαροντουφεκάς και κυνηγός και λάτρης της μουσικής ιδίως της κασιώτικης!

Αυτός ήταν ο λατρεμένος μου πατέρας! Ένας εξαιρετικός σύζυγος και πατέρας! Τα τελευταία χρόνια λόγω του Πάρκινσον ταλαιπωρήθηκε και πριν 15 περίπου μέρες κόλλησε κορωνοιό με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του και να φύγει από κοντά μας χθες το απόγευμα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού το Σάββατο 01 Ιουλίου και ώρα 11.00 π.μ.

Σας παρακαλούμε θερμά όποιος παρευρεθεί στην κηδεία του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού να φοράει μάσκα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊου.

Θέκλα Σταματάκη

30.6.2023

Καρπαθιακά Νέα