Αύριο Κυριακή, 3 Ιουλίου, μετά την Θεία Λειτουργία, η άτυπη "Λαϊκή Συνέλευση" Μενετών

Αύριο Κυριακή, 3 Ιουλίου, μετά την Θεία Λειτουργία, η άτυπη "Λαϊκή Συνέλευση" Μενετών

Στο εκκλησιαστικό Μέγαρο Μενετών, αύριο Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022, είναι προγραμματισμένη η ανοιχτή συζήτηση με θέμα “ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΝΕΤΩΝ”.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Καρπαθιακών Νέων από πλευράς δημοτικής αρχής εκτός απροόπτου θα παραστούν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μανώλης Βασιλαράκης και Μανώλης Παραγυιός, επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλης Μανωλάκης (ο Δήμαρχος του νησιού το πιθανότερο είναι ότι θα παραστεί στα Θυρανοίξια Ναού Αγίου Λουκά του Ιατρού, στο Όθος, ενώ ο εντεταλμένος Σύμβουλος Μιχάλης Τσαμπουνιεράκης απουσιάζει στη Ρόδο). Εκτός από τους αιρετούς την ανοικτή συζήτηση θα παρακολουθήσει και το τμήμα Περιβάλλοντος Δήμου Καρπάθου (ο προϊστάμενος κ. Ιωάννης Σακελλιάδης, ο οποίος αν και έχει γονική άδεια θα ανέβει στις Μενετές μαζί με τον αναπληρωτή προϊστάμενο Σταύρο Μαργαρίτη).

Να σημειώσουμε ότι η άτυπη λαϊκή Συνέλευση στις Μενετές, είναι η πρώτη προσπάθεια να καταγραφούν τα προβλήματα ενός χωριού από τη βάση τους, δηλαδή μέσα από την κοινωνία, στην διάρκεια της θητείας του κ. Νισύριου. Επίσης κι αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα σημαντικό, είναι η πρώτη φορά που θα ακούσουμε τις απόψεις των ανθρώπων ανοιχτά, από τότε που χάθηκε η συνοχή στην κυβερνώσα παράταξη, στην ΝΕΑ ΠΝΟΗ, και με δεδομένο ότι σε λίγους μήνες θα ανοίξει και επίσημα η προεκλογική περίοδος θεωρούμε ότι θα ακουστούν ενδιαφέρουσες απόψεις.

πηγή Καρπαθιακά Νέα