Στην Κάρπαθο περιόδευσε κλιμάκιο του ΚΚΕ

Στην Κάρπαθο περιόδευσε κλιμάκιο του ΚΚΕ

Στην Κάρπαθο περιόδευσε ο Γιάννης Αγγέλου, Συνταγματάρχης (ΜΧ) εα, υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου, συνοδευόμενος από κλιμάκιο του ΚΚΕ με τους Σταύρο Βαρκάκη, Ηλία Λογοθέτη και Καίτη Οικονομίδου στις 3 και 4 Μαΐου.

Επισκέφθηκαν τις υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής Καρπάθου, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου και συζητήθηκαν τα προβλήματα των εργαζομένων, ενώ αναλύθηκαν οι θέσεις του ΚΚΕ και η ανάγκη στήριξής του σ’ αυτές τις εκλογές. Οι εργαζόμενοι θα χρειαστούν ένα δυνατό ΚΚΕ που θα είναι δίπλα τους και θα σταθεί απέναντι στην επίθεση που θα δεχτούν στο εισόδημά τους, στα δικαιώματα και στη ζωή τους.

Στη συνέχεια έγιναν πολλές συναντήσεις και συζητήσεις με τους κατοίκους στα Πηγάδια και σε άλλα χωριά της Καρπάθου, όπου φάνηκε η έντονη δυσφορία για τα προβλήματα που εξακολουθούν να γίνονται πιο βασανιστικά για τη ζωή των νησιωτών. Η ακρίβεια, η έλλειψη γιατρών ειδικοτήτων στο νοσοκομείο που τους αναγκάζει να μετακινούνται και να επιβαρύνονται με μεγάλα έξοδα, η προβληματική ακτοπλοϊκή συγκοινωνία και όλα όσα αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους είναι προβλήματα που πηγάζουν από την αντιλαϊκή πολιτική όλων των κυβερνήσεων και θα συνεχιστεί την επομένη των εκλογών με μεγαλύτερη σφοδρότητα.

Ενα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ είναι το μόνο θετικό αποτέλεσμα που μπορούν να βγάλουν οι κάλπες της 21ης Μαΐου, γιατί όλη τη δύναμη που θα του δώσει ο λαός, θα κατατεθεί ώστε να έρθουν στο προσκήνιο οι δικές του ανάγκες, οι ανάγκες της νέας γενιάς και όχι οι ανάγκες των μονωπωλίων, των τραπεζών, των εφοπλιστών και όλων όσοι ξεζουμίζουν το λαό δεκαετίες τώρα.

Ρόδος, 5 Μαΐου 2023

Δελτίο τύπου

Καρπαθιακα Νέα