Τα ΤΑΧΙ της Καρπάθου ευχαριστούν τα Καρπαθιακά Νέα!

Τα ΤΑΧΙ της Καρπάθου ευχαριστούν τα Καρπαθιακά Νέα!

“Ευχαριστούμε την καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα Καρπαθιακά Νέα διότι με τη δημοσιότητα που έδωσαν στο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε στην νέα πιάτσα δόθηκε άμεσα και πολύ γρήγορα λύση” Σύλλογος Επαγγελματιών Οδηγών Καρπάθου (ΤΑΧΙ).

Από πλευράς μας (Καρπαθιακά Νέα) να τονίσουμε ότι η δημοσιότητα και η πρόσβαση στην πληροφορία, πάντοτε με συνέπεια και υπευθυνότητα, είναι κάτι παραπάνω από δικαίωμα του πολίτη όταν αναφερόμαστε στη Δημοκρατία.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι πριν έναν μήνα με απόφαση δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καρπάθου μεταφέρθηκε η Πιάτσα των ΤΑΧΙ σε δρόμο πίσω από το δημαρχιακό μέγαρο. Ωστόσο από τον Δήμο Καρπάθου δεν έστειλαν την απόφαση στο αρμόδιο τμήμα Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την σχετική επικαιροποίηση με αποτέλεσμα να μην προχωρήσουν οι απαραίτητες διαγραμμίσεις και τα ΤΑΧΙ να βρίσκονται ουσιαστικά χωρίς πιάτσα. Με τη δημοσιοποίηση και την έκταση που πήρε το θέμα ο Δήμαρχος Καρπάθου πήρε την απόφαση και στήριξε τους επαγγελματίες οδηγούς των ΤΑΧΙ, έστειλε το τμήμα Περιβάλλοντος και έκαναν τις διαγραμμίσεις και το πρόβλημα λύθηκε.

6.5.2023

Καρπαθιακά Νέα