Μια κακή εικόνα της Καρπάθου στα ΜΜΕ

Μια κακή εικόνα της Καρπάθου στα ΜΜΕ

Δεν έχει προηγούμενο η πρωτοφανής οικογενειακή… κλοπή που αποκαλύφθηκε στην Κάρπαθο, όταν μια 65χρονη κατήγγειλε αναστατωμένη στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ότι τα τεράστιας αξίας κοσμήματά της έκαναν «φτερά». Όπως αποδείχθηκε, τα είχαν αρπάξει οι δύο μεγαλύτερες αδελφές της, με τις οποίες είχε κληρονομικές διαφορές!

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, η 65χρονη κατήγγειλε εξαφανίστηκαν από το σπίτι της κοσμήματα αξίας άνω των 100.000 ευρώ, τα οποία ισχυρίστηκε ότι φύλαγε μέσα σε ένα κουτί στο υπνοδωμάτιό της. Οι αστυνομικοί που έφτασαν λίγο αργότερα στο σπίτι της, δεν άργησαν να εξακριβώσουν ότι δράστιδες της κλοπής ήταν οι δύο μεγαλύτερες αδελφές της, ηλικίας 73 και 82 χρόνων!

Στην έρευνα που ακολούθησε,οι αστυνομικοί εντόπισαν όλα τα κλοπιμαία στην κατοχή της 73χρονης και πέρασαν χειροπέδες στις δύο αδελφές, οι οποίες φέρονται να παραδέχτηκαν στο πλαίσιο της προανάκρισης ότι πήραν τα κοσμήματα, με αφορμή κληρονομικές διαφορές που εκκρεμούσαν με την 65χρονη! Πάντως, για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή με την οποία οι δυο ηλικιωμένες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

[protothema.gr]