Το Κόκκινο Ποτάμι: Η συνέχεια – Η avant premiere με τη συμμετοχή του Μανώλη Γεραπετρίτη (pics)

Το Κόκκινο Ποτάμι: Η συνέχεια – Η avant premiere με τη συμμετοχή του Μανώλη Γεραπετρίτη (pics)

Η επιτυχημένη σειρά του Open, «Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια» επιστρέφει στη μικρή οθόνη και είχε την avant premiere το βράδυ της Τετάρτης 28/9 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Οι συντελεστές του έργου, με επικεφαλής τον Μανούσο Μανουσάκη και εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού κόσμου παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, το οποίο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Μεταξύ τους και ο Μανώλης Γεραπετρίτης!

Η ανάρτηση του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη είναι από την χθεσινή avant premiere του πρώτου επεισοδίου πού θα παιχτεί την Κυριακή.  Ο κ. Μανουσάκης τίμησε και τον Καρπάθιο ηθοποιό Μανώλη Γεραπετρίτη! Έβαλε και φωτογραφίες του με την Χ. Αλεξανιάν κ.την Αναστασία Παντούση.

Το «Κόκκινο Ποτάμι», η επιτυχημένη υπερπαραγωγή του Μανούσου Μανουσάκη, θα προβληθεί για μία ακόμη σεζόν μέσα από τις συχνότητες του Open. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς εποχής θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή στις 21.00, με πρωταγωνιστές τους Αναστασία Παντούση, Όμηρο Πουλάκη, Κωνσταντίνο Καζάκο, Σωτήρη Χατζάκη, Φίλιππο Σοφιανό, Παυλίνα Ζάχρα, Πέτρο Ξεκούκη, Λάμπρο Κτεναβό, Γιώργο Φριντζήλα, Μαρία Παπαφωτίου, Άννα Μάγκου, Γιάννη Ίτσιο, Μιχάλη Μαρκάτη, Τάκη Σακελλαρίου, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαριάννα Κιμούλη, Ευθύμη Γεωργόπουλο, Χριστίνα Αλεξανιάν, Τάσο Σωτηράκη, Αφροδίτη Βραχοπούλου, Χοβίκ Καραμπετιάν, Βαγγέλη Σαλευρή, Μανταλένα Παπαδάτου καιΚωνσταντίνο Ελματζίογλου και τον Μανώλη Γεραπετρίτη.

«Η ιστορία συνεχίζεται, οι μνήμες μένουν ζωντανές και οι ξεριζωμένοι ήρωες ακολουθούν νέους δρόμους. Η Ιφιγένεια με το παιδί της φτάνουν πρόσφυγες στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, η Ιφιγένεια θα βάλει σκοπό να βρει τον τρόπο να επιστρέψει στην Τουρκία για να βρει τον άντρα της, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι νεκρός. Ένας μαχητικός γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, ο Δημοσθένης Μαντάς, θα σταθεί στήριγμά της και κόντρα σε κάθε κίνδυνο θα τη συνοδεύσει στο παράτολμο ταξίδι πίσω στην Τουρκία, όπου το δόγμα του Κεμάλ «η Τουρκία ανήκει στους Τούρκους» φανατίζει τον κόσμο και οι σφαγές των χριστιανικών πληθυσμών κορυφώνονται. Το ταξίδι θα οδηγήσει τους ήρωές μας στη Σμύρνη, όπου θα γίνουν μάρτυρες των εξελίξεων. Το όνειρο της Mεγάλης Ελλάδας, ο διχασμός, η Μικρασιατική εκστρατεία και η καταστροφή στη συνέχεια, η διεθνής πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων, είναι το πολιτικό-κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο κινείται η ιστορία, πάντα μέσα από τα μάτια των αγαπημένων μας ηρώων, αλλά και πολλών νέων χαρακτήρων που μπαίνουν στο κάδρο, καθώς η ιστορία αγκαλιάζει οικογένειες Ποντίων και Μικρασιατών προσφύγων, τις περιπέτειές τους, αλλά και την καινούργια τους ζωή στην Ελλάδα που με δύναμη κατακτούν», αναφέρει το Open για την υπόθεση του δεύτερου κύκλου της σειράς.