Ο Κώστας Σπαθής (spathumpa) στην Κάρπαθο!

Ο Κώστας Σπαθής (spathumpa) στην Κάρπαθο!

Ο Δήμος Καρπάθου και η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Προώθησης, κατάφερε και ήρθε σε επικοινωνία με έναν από τους πιο διάσημους inluencer στην Ελλάδα και τον κόσμο! Συγκεκριμένα το προφίλ του Κώστα στο Instagram αυτή την στιγμή αριθμεί πάνω από 360.000 followers.

Το ιδιαίτερο στύλ του στη αεροφωτογραφία πηγάζει κυρίως απο το πεδίο της αρχιτεκτονικής. Απλές γεωμετρίες, ή μαθηματικές ακολουθίες αντικατοπτρίζονται στο έργο του, στο οποίο κυριαρχούν οι άξονες συμμετρίας, σημεία φυγής και προοπτικές μέσω μιας μινιμαλ οπτικής. Η ανθρώπινη παρουσία εμφανίζεται πιο συχνά στο έργο του ως ένδειξη κλίμακας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι Ο Κώστας θα μας δώσει υλικό , φωτογραφίες και βίντεο, που θα μπορεί να δημοσιευθεί στους λογαριασμούς (Facebook, Instagram, YouTube) που διατηρεί η επιτροπή!
Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί άλλη μία προσπάθεια προβολής και προώθησης του προώθησης του προορισμού της Καρπάθου μέσα από τα social media!
Μείνετε συντονισμένοι στο προφίλ του Κώστα αλλά και του Visit Karpathos Island στο Instagram για περισσότερη μαγεία !

Το video που ετοίμασε από το αεροπλάνο:

https://www.facebook.com/visitkarpathosisland/videos/367952041455388

………………………………Ο Κώστας Σπαθής κατάγεται από τα Τρίκαλα και σπούδασε Ανακαίνιση και Αποκατάσταση Κτιρίων στο ΑΤΕΙ Πάτρας και Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στον Βόλο. Εργάστηκε επί χρόνια ως αρχιτέκτονας. Η οικονομική κρίση τον οδήγησε σε νέα μονοπάτια; τη φωτογραφία και μάλιστα με drone. Οι σπουδές αρχιτεκτονικής και η αισθητική που τον χαρακτηρίζει και ως άνθρωπο, ήταν τα εφόδια που είχαν ως αποτέλεσμα οι φωτογραφίες του να είναι ουσιαστικά έργα τέχνης. Η γεωμετρία και η συμμετρία είναι πανταχού παρούσες στις φωτογραφίες του, από τις οποίες συνήθως λείπει η ανθρώπινη παρουσία, πλην μερικών εξαιρέσεων στις οποίες πρωταγωνιστεί η δίδυμη αδερφή του Νάνσυ. (πηγή Πρώτο Θέμα)