Η επιστολή των Αντιδημάρχων Καρπάθου τάραξε τα νερά στο νησί. Τι θα κάνει ο Δήμαρχος;

Η επιστολή των Αντιδημάρχων Καρπάθου τάραξε τα νερά στο νησί. Τι θα κάνει ο Δήμαρχος;

Η επιστολή-διαμαρτυρία που δημοσίευσε χθες η ηλεκτρονική εφημερίδα “Καρπαθιακή” και υπογράφουν οι Αντιδήμαρχοι κ. Μ. Μανωλάκης, Γ. Λυριστής, Μ. Τσέρκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δ. Ζανάκης και Ν. Λύκος, έπεσε σαν κεραυνός πάνω στην Κάρπαθο. Όχι ότι δεν γινόταν κουβέντα στα καφενεία και στους δρόμους του νησιού, όμως τώρα έρχονται να επιβεβαιωθούν οι φήμες κι όλα όσα είχαν κυκλοφορήσει. 

“Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, μας περιγελούν, μας απαξιώνουν” ενώ σε άλλο σημείο αναφέρετε “εγώ είμαι ο δήμαρχος και κάνω ότι θέλω”. Οι 5 απαιτούν να φύγει από τη θέση του ο γραμματέας του Δημάρχου κ. Γ. Μηνακάκης.

Αξιοσημείωτο είναι ότι προφανώς ακόμη κάποιοι ζουν το Σοκ από την επιστολή διότι δεν έχουμε δει καμιά απάντηση! Μάλιστα ούτε η αντιπολίτευση ασχλήθηκε με το θέμα που φαίνεται ότι θα ανοίξει πληγές στην κυβερνώσα παράταξη.

  • Θα γίνει το δημοτικό συμβούλιο που είναι προγραμματισμένο για απόψε, 29/7 το βράδυ;
  • Θα απαντήσει ο Δήμαρχος; Ας μην ξεχνάμε ότι παλαιότερα δεν άφηνε αναπάντητα ούτε τα θέματα που σήκωνε ο κ. Ν. Κανάκη. Τώρα τι θα κάνει;

Όσον αφορά την ομάδα των 5, που υπογράφουν την διαμαρτυρία, είναι απορία η τελευταία φράση που κλείνει η επιστολή τους “σε αντίθετη περίπτωση θα βρεθούμε απέναντι σας”.  Γιατί διαλέγουν να μιλήσουν τώρα;, ρωτά ο κόσμος.

Πάντως ανεπιβεβαίωτες φήμες έλεγαν ότι δήμαρχος Καρπάθου είχε επικοινωνία ή μήπως κιόλας βρέθηκε ;, με τους επικεφαλής των δυο παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Σε κάθε περίπτωση τα πράγματα για τον κ. Νισύριο δεν είναι εύκολα, όμως ούτε για την Κάρπαθο τα πράγματα είναι εύκολα, αφού με ανάρτηση του ο υπ. Περιβάλλοντος αναφέρει οτι χάλασε ένα από τα δυο απορριμματοφόρα. Πιο απλά η καθημερινότητα και τα προβλήματα της είναι πιο πάνω από τα όποια προσωπικά ζητήματα. Ο τόπος χρειάζεται εδω και τώρα λύσεις και όχι προσωπικά σχέδια και προβολές.