Στην επικαιρότητα ο ταλαντούχος Καρπάθιος επιχειρηματίας Γιάννης Μηναδάκης!

Στην επικαιρότητα ο ταλαντούχος Καρπάθιος επιχειρηματίας Γιάννης Μηναδάκης!

Ο Χρυσοβαλάντης Γιάννης Μηναδάκης έχει καταγωγή από την Αρκάσα Καρπάθου διαρκές σύμβολο εμπνευσμένης  επιχειρηματικότητας  αλλά και του φιλότιμου και της ελληνικής λεβεντιάς! 

Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε τον παρουσιαστή του Executive Report, Steve Taormino, σε μια συνέντευξη με τον διάσημο ιδιοκτήτη θαλασσινών του Jimmy, John Minadakis τον δικό μας Χρυσοβαλάντη Μηναδάκη!

Σε αυτό το επεισόδιο, ο Τζον συζητά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κι πια ήταν απάντησή του κατά τη διάρκεια του COVID.

Ο John Minadakis είναι ο συνιδιοκτήτης του Jimmy’s Famous Seafood, ένα ορόσημο του Μέριλαντ από το 1974.

Το “The Famous” θεωρείται ως το πιο εμβληματικό εστιατόριο της πολιτείας – με χωρητικότητα 600+ ατόμων, ένα στόλο φορτηγών, σε εθνικό επίπεδο έχει δυνατότητες αποστολής, και μια γραμμή προετοιμασίας γευμάτων (Jimmy’s Famous Meals) και τη φήμη για τη διοργάνωση των πιο σημαντικών φιλανθρωπικών εκδηλώσεων της περιοχής.

Η εταιρεία μπήκε επίσης πρόσφατα στα εγχώρια γήπεδα των The Washington Nationals, Aberdeen IronBirds, Baltimore Ravens και Baltimore Orioles με τα εμβληματικά κέικ από καβούρια.

Ο Τζον κατάγεται από την Αρκάσα της Καρπάθου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βαλτιμόρη, ζούσε  πάνω από το εστιατόριο σε ένα διαμέρισμα μέχρι τα 20 του. Μετά τον πρόωρο θάνατο του πατέρα του το 2003, ανέλαβε τα ηνία μαζί με τον μικρότερο αδερφό του, Τόνι. Εμφανίστηκε στο Fox News, στο CNN, στο The Today Show, στο ESPN, στο Food Network και σε πολλά άλλα κυρίαρχα δίκτυα.

Πιο πρόσφατα, ο Μηναδάκης έγινε πρωτοσέλιδο για την ίδρυση του «The Famous Fund», μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που συγκέντρωσε πάνω από 500.000 $ για να βοηθήσει τους συναδέλφους του ιδιοκτήτες εστιατορίων κατά τη διάρκεια του lockdown για τον COVID. Μέχρι σήμερα, πάνω από 30 εστιατόρια έχουν λάβει οικονομική βοήθεια ως άμεσο αποτέλεσμα της γενναιοδωρίας και της αγωνιστικής  προσπάθειας του να είναι ένας άνθρωπος που προσφέρει με ανιδιοτέλεια στους συνανθρώπους του.