Ο Μηνάς Κωνσταντίνου γράφει για τη μάστιγα των τροχόσπιτων και του ελεύθερου camping στον Αφιαρτη Καρπάθου

Ο Μηνάς Κωνσταντίνου γράφει για τη μάστιγα των τροχόσπιτων και του ελεύθερου camping στον Αφιαρτη Καρπάθου

Manolis Paragyios πολύ καλή η παρέμβαση σας και η επιστολή σας. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος για τόση αυστηρότητα λες και είμαστε βάνδαλοι! Ναι να εφαρμοστεί ο νόμος αλλά μην τρελαθούμε κιόλας!

Σχετικά με τις περιπόλους, θα ήθελα να εστιάσω στην προσοχή σου στην παρακάτω πρόσφατη αεροφωτογραφία από το google maps. Μήπως θα έπρεπε να πάνε μια περίπολο στο σημείο που δείχνει αυτή η φωτογραφία να δούνε τον καταυλισμό που έχει δημιουργηθεί πάνω στην παραλία από τροχόσπιτα και τσαντίρια;

Πληροφορήθηκα μάλιστα ότι στην πινακίδα που έγραφε NO CAMPING έσβησαν το ΝΟ και έμεινε μόνο το Camping!!!

Είναι η παραλία που βρίσκεται μετά τις παραλίες Του Μιχαλιού ο Κήπος και Αγριλαοπόταμος εκεί που τελειώνει ακριβώς η άσφαλτος και αρχίζει ο χωματόδρομος που συνεχίζει για Αράκι (Αρκάσα)!

Θεωρώ ότι εκεί χρειάζεται η ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της αστυνομίας με ΟΛΑ τα περιπολικά τους και ΟΛΟΥΣ τους φάρους αναμμένους όταν φτάσουν! Πέρσι που πέρασα είχαν σχοινιά πάνω στα θαλλασόδεντρα με απλωμένη μπουγάδα!!! Απορώ πως έφτασαν τόσα τροχόσπιτα εκεί έξω και έφτιαξαν ολόκληρο τσιγγανο-καταβλησμό χωρίς να το ελέγξει κανείς…. Όταν αυτά τα τροχόσπιτα ξεμπάρκαραν στο λιμάνι Καρπάθου κανείς δεν πήρε πρέφα που πήγαν και δεν επέστρεψαν ποτέ; Μανώλη μαζί με όποιους είναι αρμόδιοι και με όποια δύναμη διαθέτει η αστυνομία στο νησί μας θα σε παρακαλούσα να το δείτε άμεσα! Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΥΓ: Ούτε οικόπεδα έχω εκεί ούτε και καμιά περιουσία. Δεν ήμουν ποτέ τοπικιστής και αγαπώ και νοιάζομαι για όλο το νησί μου εξίσου!

11.7.2023

Καρπαθιακα Νέα