Το μήνυμα που έστειλε ο Γιώργος Γεραπετρίτης στον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη

Το μήνυμα που έστειλε ο Γιώργος Γεραπετρίτης στον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη

Βαριά εκτεθειμένη είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς μέρα με τη μέρα, ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης δίνει στη δημοσιότητα γραπτά μηνύματα που έλαβε από τον Γιώργο Γεραπετρίτη.

Ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής το απόγευμα της Δευτέρας δημοσίευσε νέο μήνυμα σύμφωνα με το οποίο ο κ. Γεραπετρίτης αναφερόταν σε «δεσμεύσεις» των κκ Γεωργιάδη και Πέτσα, αναφορικά με νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Στο ίδιο μήνυμα διαβάζουμε ότι «στο νομοσχέδιο υπάρχει ρύθμιση για τα τηλεπαράθυρα και για την παραγραφή στο εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης η οποία θα βελτιωθεί».

Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Γεραπετρίτης ενώ δήλωνε ότι είχε επικοινωνία με τον Μένιο Φουρθιώτη, όταν ο τελευταίος «επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του», στο σημερινό μήνυμα που δημοσιεύει ο τηλεπαρουσιαστής ο υπουργός Επικρατείας ενημερώνει για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τους περιφερειακούς σταθμούς.

Αναλυτικά το μήνυμα Γεραπετρίτη:

«Καλησπέρα κύριε Φουρθιώτη και συγγνώμη για τη δυσκολία επικοινωνίας διότι πραγματικά βρισκόμαστε σε εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη κατάσταση λόγω ιού με απανωτές συναντήσεις. Σε επικοινωνία που είχα με τον κύριο Λιβάνιο μου μετέφερε ακριβές περιεχόμενο της οδηγίας και ό,τι είχε εξαρχής αναρτηθεί. Επιπλέον ο κύριος Γεωργιάδης και ο κύριος Πέτσας με ενημέρωσαν ότι δεν είχαν δεσμευθεί για οτιδήποτε άλλο. Στο νομοσχέδιο υπάρχει ρύθμιση για τα τηλεπαράθυρα και για την παράγραφο στο εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης η οποία θα βελτιωθεί. Θα υπάρξει νέα νομοθετική πρωτοβουλία σχετικά σύντομα που θα αφορά περιφερειακούς σταθμούς με εκτίμηση, Γεραπετρίτης».

ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τις αποκαλύψεις ο Γεραπετρίτης δεν μπορεί να παριστάνει τον υπουργό

«Τη μέρα που καταρρέει με πάταγο και θάβεται στο χιόνι το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη, ο αρχιεπιτελάρχης του κ. Γεραπετρίτης αποκαθηλώνεται» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:

«Όχι από τον ίδιο αλλά από τις αποκαλύψεις για τις στενές επαφές του, την εκδούλευση της μισής κυβέρνησης και τις υποσχέσεις για νομοθετικές παρεμβάσεις υπέρ του υπόδικου παρουσιαστή κ. Φουρθιώτη.

Είναι φανερό ότι ο κ. Γεραπετρίτης δε μπορεί πια να συνεχίσει να παριστάνει τον υπουργό. Αυτό που δεν είναι ακόμη φανερό είναι αν θα φύγει μόνος ή θα τον ακολουθήσουν και άλλοι υπουργοί ως υπαίτιοι της πιο κραυγαλέας κατάρρευσης του κράτους που έχει συμβεί ποτέ από μια χιονόπτωση».

πηγή www.avgi.gr