Γιάννης Νισύριος: "Μου έξυναν την καρέκλα για δυο χρόνια"

Γιάννης Νισύριος: "Μου έξυναν την καρέκλα για δυο χρόνια"

«Ο πρωθυπουργός μπορεί να πέσει αλλά ο δήμαρχος δύσκολα μπορεί να αντικατασταθεί παρά μόνο όταν παραιτηθεί».

Αυτό δήλωσε χθες, 23 Αυγούστου, στον Sky ο δήμαρχος Καρπάθου κ. Γιάννης Νισύριος.

Σε ερώτηση για τους λόγους στους οποίους προβαίνει σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις ο κ. Νισύριος δήλωσε:

«Το λέω αυτό γιατί  πέντε άτομα δικά μου έχουν κάνει πραξικόπημα. Μου έξυναν την καρέκλα για δύο χρόνια. Εγώ τους καλούσα στο γραφείο μου  αλλά δεν ήταν συνεργάσιμοι. Έδωσαν στη δημοσιότητα ένα έγγραφο που είχαμε πει πως δεν έπρεπε. Αυτό ήταν κακό για μένα. Δύο χρόνια τώρα δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Νόμισαν πως όταν νόσησα και έκανα εγχείρηση δεν θα επέστρεφα. Εγώ θα προσπαθήσω μόνο για το καλό της Καρπάθου. Αφησα την οικογένεια μου στην Αμερική και ήρθε στο νησί για να προσφέρω με έργα. Όλα τα χρήματα πηγαίνουν σε έργα».

Όσο για αιτήματα των αντιδημάρχων και των προέδρων των επιχειρήσεων του Δήμου που απομακρύνθηκαν ο κ. Νισύριος είπε πως θέλουν να είναι  υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές.

«Τα ίδια έκαναν και στον κ. Λάμπρου. Σε εμένα αυτά δεν περνούν. Εγώ ξέρω να διοικώ 300  στην Αμερική με ένα τηλέφωνο. Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα και ο πρωθυπουργός πρέπει να βάλει μια τάξη», τόνισε ο κ. Νισύριος.

Όσο για τις αρμοδιότητες ο κ. Νισύριος είπε πως είχαν δοθεί στους αντιδημάρχους κανονικά.

Ο δήμαρχος ανέφερε και τις κινήσεις που κάνει για να πάει όπως είπε η Κάρπαθος μπροστά με την υλοποίηση έργων από διάφορα προγράμματα και έμφαση και στην ηλεκτροκίνηση.

πηγή www.skyrodos.gr